Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράταση στον διαγωνισμό για Proton Bank

Παράταση 48 ωρών έλαβε ο διαγωνισμός πώλησης της Proton. Ερώτημα η στάση της Eurobank. Ενδιαφέρον της τελευταίας στιγμής από funds του εξωτερικού.

Παράταση στον διαγωνισμό για Proton Bank
Μικρή παράταση 48 ωρών έλαβε προς το παρόν ο διαγωνισμός πώλησης της νέας Proton Bank προκειμένου όπως όλα δείχνουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη διεκδίκηση του Τ.Τ.

Όπως έχει γράψει το Euro2day, η τύχη της Proton Bank συνδέεται άμεσα με αυτήν του Τ.Τ. το οποίο φαίνεται να οδεύει προς τη Eurobank. Η τελευταία είναι και η μοναδική εγχώρια τράπεζα που εισήλθε στη διαδικασία του data room για την Proton.

Το ερώτημα είναι αν η Eurobank θα υποβάλει τελικώς προσφορά ακόμη και αν πάρει το Τ.Τ. Η παραπάνω εκκρεμότητα οδήγησε το ΤΧΣ στο να παρατείνει την κατάθεση προσφορών κατά δύο εργάσιμες. Με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν αύριο το απόγευμα.

Η παράταση επιτρέπει τη συνέχιση της δυνατότητας παρουσιάσεων της τράπεζας σε ενδιαφερόμενους επενδυτές. Όπως είναι γνωστό, το private equity Oaktree έχει υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας και ενδέχεται να υποβάλει προσφορά, ενώ ενδιαφέρον της τελευταίας στιγμής εκδηλώνεται και από άλλα funds του εξωτερικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v