Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ο κ. Σαραϊντάρης νέος Διευθυντής Οικονομικών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΑΠ, κατά την συνεδρίαση της 20/09/2006, αποφάσισε την ανάθεση των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών και Ανάπτυξης από 01/10/2006 στον κ. Ιωάννη Σαραϊντάρη. Ο κ. Κωνσταντίνος Τσαούσης, που μέχρι 30/09/2006 ασκεί τα παραπάνω καθήκοντα, θα αξιοποιηθεί άμεσα σε τομείς της νεοσύστατης Γενικής Διεύθυνσης Στοιχημάτων, ως Ειδικός Σύμβουλος.

ΟΠΑΠ: Ο κ. Σαραϊντάρης νέος Διευθυντής Οικονομικών
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΑΠ, κατά την συνεδρίαση της 20/09/2006, αποφάσισε την ανάθεση των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών και Ανάπτυξης από 01/10/2006 στον κ. Ιωάννη Σαραϊντάρη.

Ο κ. Ι. Σαραϊντάρης τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ο Διευθυντής του Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Φρανκφούρτη Γερμανίας. Επίσης διετέλεσε Σύμβουλος Διοίκησης των ΕΛΠΕ και επί πολλά έτη στέλεχος στη CITIBANK N.A. στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (Masters) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά και τις διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις, από το Northwestern University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο κ. Κωνσταντίνος Τσαούσης, που μέχρι 30/09/2006 ασκεί τα παραπάνω καθήκοντα, ενόψει της πλήρους ανάληψης της οργάνωσης, λειτουργίας, διεξαγωγής και διαχείρισης των παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης από την ίδια την εταιρία, θα αξιοποιηθεί άμεσα σε τομείς της νεοσύστατης Γενικής Διεύθυνσης Στοιχημάτων, ως Ειδικός Σύμβουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v