Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Αναβάθμιση του MLS Destinator

Την αναβάθμιση των γεωγραφικών δεδομένων του MLS Destinator, του standard συστήματος πλοήγησης στην ελληνική αγορά, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας MLS Πληροφορική.

MLS: Αναβάθμιση του MLS Destinator
Την αναβάθμιση των γεωγραφικών δεδομένων του MLS Destinator, του standard συστήματος πλοήγησης στην ελληνική αγορά, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας MLS Πληροφορική.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τους νέους, πλέον ακριβείς και επίκαιρους χάρτες, που σχεδίασε η καταξιωμένη στο χώρο της γεωπληροφορικής εταιρία NGI, το MLS Destinator έχει εδραιωθεί ως το πιο αξιόπιστο και καλύτερα ενημερωμένο σύστημα αυτόματης πλοήγησης στην ελληνική αγορά.

Το MLS Destinator καλύπτει 172 Αστικά Κέντρα σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων τα 122 με πλήρη δεδομένα πλοήγησης (ονόματα και αρίθμηση οδών καθώς και λοιπά κυκλοφοριακά στοιχεία), ενώ το ποσοστό της συνολικής κάλυψης του επαρχιακού οδικού δικτύου ανέρχεται στο 80%. Το MLS Destinator διαθέτει πλήρη δεδομένα πλοήγησης για Αθήνα, Πειραιά, νομό Αττικής, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και πλέον και για τις πόλεις Καβάλα, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο, Ν. Αλικαρνασσό και Ν.Ιωνία Βόλου.

Μετά τον πρόσφατο εμπλουτισμό των γεωγραφικών δεδομένων το MLS Destinator καλύπτει συνολικά 145.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου και 550.000 τμήματα οδικών αξόνων και περιλαμβάνει 40.000 κατηγοριοποιημένα σημεία ενδιαφέροντος (χρήσιμα).

Ακόμη, μετά την αναβάθμιση των γεωγραφικών δεδομένων πλοήγησης το MLS Destinator περιλαμβάνει νέους χάρτες με ονόματα οδών μεταξύ άλλων και για τις πόλεις Ερμούπολη, Ιεράπετρα και Σητεία, ενώ καλύπτει και τα Ιόνια Νησιά, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τις Σποράδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τη Θάσο και τη Σαμοθράκη.

Όπως επισημαίνεται, το MLS Destinator περιέχει πλέον χάρτες οδών για 51 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, καλύπτει 38 νομούς σε ποσοστό 90%( με κύριους χωματόδρομους) και 14 νομούς σε ποσοστό 60%. Η διάθεση των νέων χαρτών πραγματοποιείται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση για τους κατόχους του MLS Destinator.

Με στόχο τη διατήρηση του MLS Destinator στην κορυφή της πρωτοπορίας η διοίκηση της MLS προχωρά στην υλοποίηση του αναπτυξιακού της σχεδιασμού, που αφορά μεταξύ άλλων στην ενσωμάτωση στο σύστημα αυτόματης πλοήγησης σημαντικών τεχνολογικών λύσεων, που θα το καθιστούν μοναδικό στο είδος του παγκοσμίως.

Επιπλέον, στα σχέδια της MLS και της NGI εντάσσεται και ο περαιτέρω εμπλουτισμός των γεωγραφικών δεδομένων, ώστε μέχρι το τέλος του έτους το MLS Destinator να περιέχει πλήρη δεδομένα πλοήγησης για 15 επιπλέον πόλεις, χάρτες οδών για 65 ακόμη πόλεις και να καλύπτει το 90% του συνολικού επαρχιακού δικτύου.

H MLS Πληροφορική σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε για την πλοήγησή σας με το σύστημα MLS Destinator μεταξύ πολλών ”πακέτων”, όπως Fujitsu Siemens, X300, MyGuide, MIO, Qtek, ΕΤΕΝ κλπ. Το MLS Destinator διατίθεται από όλες τις μεγάλες αλυσίδες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, εξειδικευμένα βιβλιοπωλεία, hypemarkets, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και καταστήματα πώλησης Η/Υ.



Τέλος, σχετικά με την κατάρτιση ενοποιημένων καταστάσεων (εταιρειών με μηδενική δραστηριότητα, των οποίων εκκρεμεί η λύση ή η πώλησή τους), η εταιρία ακολουθώντας τις υποδείξεις της Ε.Κ. και σύμφωνα με τα ΔΛΠ βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών.

Όπως έχει, ήδη, αναφερθεί η επίδραση στα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας είναι επουσιώδης. Η εταιρία θα προβεί σε αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, μετά την κατάθεση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων στην Ε.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v