Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι χορηγικές δράσης της MetLife Alico τον Ιούνιο

Τη χορηγική δράση της συνέχισε και τον Ιούνιο η MetLife Alico, συμμετέχοντας ως χορηγός του ετήσιου Forum "Women in Business" του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενώ στήριξε και το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα XTERRA.

Οι χορηγικές δράσης της MetLife Alico τον Ιούνιο
Η MetLife Alico ήταν ένας από τους χορηγούς του ετήσιου Forum "Women in Business" που διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά η επιτροπή Women in Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κυρία Mary Spillane, διεθνής αυθεντία σε θέματα επικοινωνίας και Personal Branding.

Από την MetLife Alico συμμετείχαν στο συνέδριο η κ. Π. Αναγνωστοπούλου, Employee Benefit Director, ο κ. Γ. Κώτσαλος, Corporate Sales Manager, η κ. Λ. Πρίντζιπα, Senior Account Executive Corporate Sales, καθώς επίσης και οι Account Executives Corporate Sales κ. Μ. Μαυρομάτη, κ. Σ. Ναζλής και κ. Μ. Σαραντοπούλου.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η αξία του επαγγελματικού και προσωπικού networking, ώστε να δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μάθουν νέους τρόπους διαχείρισης της κοινωνικής και επαγγελματικής τους δικτύωσης τόσο για την προσωπική τους ανάπτυξη όσο και για την αποτελεσματική προβολή και ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Η θεωρία δοκιμάστηκε και στην πράξη, όταν κατά τη διάρκεια βιωματικών ασκήσεων κλήθηκαν εκπρόσωποι των εταιριών που συμμετείχαν στο Forum, ανάμεσά τους η κ. Π. Αναγνωστοπούλου και ο κ. Γ. Κώτσαλος, να συστηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να ενισχύσουν το προσωπικό τους προφίλ σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στο Forum ευνοήθηκε η ανταλλαγή απόψεων και θέσεων γύρω από τις τοποθετήσεις που αναλύθηκαν και της νέας προσέγγισης του networking, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να επωφεληθούν από τις σύγχρονες τάσεις επικοινωνίας.

Η MetLife Alico υποστηρικτής των αγώνων XTERRA

Παράλληλα, η MetLife Alico ήταν υποστηρικτής του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος XTERRA, μιας από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις διεθνώς, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα τον Ιούνιο.

Ειδικότερα, η ΜetLife Alico κάλυψε ασφαλιστικά 320 άτομα, αθλητές και εθελοντές, την ημέρα της διεξαγωγής των αγώνων.

Σημειώνεται ότι το XTERRA αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση αγώνων off road τριάθλου, trail running και ποδηλασίας εκτός δρόμου, δίνοντας τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες αθλητές να συμμετάσχουν και να συναγωνιστούν μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο.

Ο αγώνας περιελάμβανε 1.500 μέτρα κολύμβησης, 30 χιλιόμετρα ποδηλασίας με mountain bike και 10 χιλιόμετρα τρέξιμο σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα συμμετείχαν περισσότεροι από 280 αθλητές από 17 χώρες, εκ των οποίων 210 Έλληνες.

Περισσότεροι από 150 αγώνες του XTERRA World Tour πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 20 χώρες. Όλες οι διοργανώσεις οδηγούν στον μεγάλο τελικό που διεξάγεται κάθε Οκτώβριο στη Χαβάη των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v