ΑΛΤΕ: Στις 5/8 η απόφαση για συγχωνεύσεις

Στις 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γ.σ της ΑΛΤΕ, η οποία και αναμένεται να εγκρίνει την απορρόφηση των 7 θυγατρικών, ενώ στα 528,2 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της εταιρίας, η οποία συμμετέχει σε 35 υπό εκτέλεση έργα.

ΑΛΤΕ: Στις 5/8 η απόφαση για συγχωνεύσεις
Στις 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γ.σ της ΑΛΤΕ, η οποία αναμένεται να εγκρίνει τη συγχώνευση με απορρόφηση 7 θυγατρικών (ΟΔΩΝ και ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΚΟΡΟΝΤΖΗΣ, ΙΡΙΣ, ΔΩΡΙΚΗ, ΘΕΜΕΛΙΟ ’79, Γ. ΣΧΟΙΝΑΣ και ΑΝΝΕΞ).

Επίσης, άνω των 528,246 εκατ. ευρώ (180 δισ. δρχ.) ανέρχεται το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της εισηγμένης, η οποία συμμετέχει σε 35 υπό εκτέλεση έργα και στόχος της είναι η δημιουργία ενός ευέλικτου και άκρως λειτουργικού επιχειρηματικού σχήματος, όπως ορίζουν τα νέα μεγέθη της εταιρίας.

Στα έργα τα οποία συμμετέχει η εισηγμένη είναι, μεταξύ άλλων, οι αυτοκινητόδρομοι της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ και της ΕΓΝΑΤΙΑΣ, οι Σταθμοί ΟΣΕ Θριάσιου Πεδίου, η Σήραγγα Καλλιδρόμου, τα έργα στην Κακιά Σκάλα, το Ολυμπιακό Χωριό, το Ολυμπιακό Σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο Αττικής κ.λ.π.

Το νέο διοικητικό σχήμα της ΑΛΤΕ αποτελούν σήμερα οι Λεωνίδας Κρεμαλής (Γεν. Δ/ντής), Ιωάννης Πετρολέκας (Οικονομικός Δ/ντής), Κώστας Πετρόπουλος (Δ/ντής Κατασκευών), Γεώργιος Ρήγας (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. – Δ/ντής Real Estate και Υπεύθυνος Διαχείρισης Ακινήτων Ομίλου, Συμμετοχών και Απαιτήσεων), Δημήτριος Κόκκαλης (Υπεύθυνος Τραπεζικών Σχέσεων), Γεώργιος Λασκαράκης (Υπεύθυνος Έργων Β. Ελλάδος), Θανάσης Παπαγεωργίου (Υπεύθυνος Έργων Κεντρικής Ελλάδος), Γεώργιος Σχοινάς (Υπεύθυνος Έργων Νοτίου Ελλάδος) και Μάριος Μελισσηνός (Δ/ντής τμήματος Ανάπτυξης νέων Έργων).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v