Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λεκκάκος:Κλείνει η περίοδος τραπεζικής αβεβαιότητας

Με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών και των warrants που προέκυψαν από την ΑΜΚ, ο διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς Στ. Λεκκάκος σημείωσε ότι ξεκινά η ουσιαστική συμβολή του κλάδου στην ανάταξη της οικονομίας.

Λεκκάκος:Κλείνει η περίοδος τραπεζικής αβεβαιότητας
Έκλεισε η περίοδος αβεβαιότητας για το τραπεζικό σύστημα και από εδώ και πέρα ανοίγει το κεφάλαιο της ουσιαστικής συμβολής του στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Στ. Λεκκάκος, κηρύσσοντας την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Χ.Α.

Ο κ. Λεκκάκος, με την ευκαιρία της έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών καθώς και των warrants που προέκυψαν από την ΑΜΚ, ευχαρίστησε τους μετόχους και τους επενδυτές που έδειξαν εμπιστοσύνη στις προοπτικές της τράπεζας και χαιρέτισε την επιτυχημένη ανακεφαλαιοποίηση των εγχώριων τραπεζών.

«Η περίοδος αβεβαιότητας για το τραπεζικό μας σύστημα έκλεισε με την αποκατάσταση των δεικτών κεφαλαιακής επάρκειας. Από εδώ και πέρα ξεκινά η μεγάλη προσπάθεια για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων και των επενδύσεων από επιχειρήσεις, με όρους ανταγωνιστικούς και με στόχο την ουσιαστική συμβολή του τραπεζικού συστήματος στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρόεδρος του Χ.Α. Σωκράτης Λαζαρίδης σημείωσε ότι κλείνει επιτυχημένα ο κύκλος της ανακεφαλαιοποίησης και ανοίγει αυτός της αξιοποίησης των κεφαλαίων που προέκυψαν από τις επιτυχείς αυξήσεις κεφαλαίου και της μεταφοράς πόρων στην ελληνική οικονομία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v