Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: ”Διαζύγιο” με Vodafone Romania

Σε καταγγελία της σύμβασης που έχει με την εταιρία Vodafone Romania, στην αγορά της Ρουμανίας, προχώρησε η θυγατρική της Γερμανός, Germanos Telecom Romania, κατόπιν καταχρηστικής απαίτησης της Vodafone Romania να διακοπεί η συνεργασία της με την εταιρία CosmOTE Romania.

Γερμανός: ”Διαζύγιο” με Vodafone Romania
Σε καταγγελία της σύμβασης που έχει με την εταιρία Vodafone Romania, στην αγορά της Ρουμανίας, προχώρησε η θυγατρική της Γερμανός, Germanos Telecom Romania, κατόπιν καταχρηστικής απαίτησης της Vodafone Romania να διακοπεί η συνεργασία της με την εταιρία CosmΟΤΕ Romania.

Σημειώνεται πως πρόκειται για τη σύμβαση με ημερομηνία ενεργοποίησης την 18η Οκτωβρίου του 2006.

Όσον αφορά στις οικονομικές επιπτώσεις της διακοπής συνεργασίας, η εταιρία πιστεύει ότι θα υπάρξει αναπλήρωση στο σύνολο των εσόδων από τη στρατηγική συνεργασία με την εταιρία CosmΟΤΕ Romania, που ήδη σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη στην αναδυόμενη αγορά τηλεπικοινωνιών της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γερμανός ενεργοποιεί τις κατάλληλες νομικές διαδικασίες προκειμένου να αντιμετωπίσει τις απώλειες που θα υποστεί από την υποχώρηση της Vodafone από την αλυσίδα Γερμανός στη Ρουμανία.

Όπως λέγεται χαρακτηριστικά, η Vodafone είχε αρχικά αποδεχτεί την εξαγορά της Γερμανός από την CosmOTE, αλλά στη συνέχεια όπως δείχνουν τα πράγματα αποφάσισε πως δεν επιθυμεί τη συνεργασία της με την αλυσίδα, προκαλώντας έτσι την άμεση αντίδραση των νομικών τμημάτων της ελληνικής εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v