Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Σημαντικές αποφάσεις στην Κύπρο

Σημαντικές αποφάσεις στο θέμα της τριπλής συγχώνευσης του ομίλου Marfin Financial Group, του Ομίλου Λαϊκής και της Εγνατίας Τράπεζας έλαβε το Δ.Σ. της κυπριακής τράπεζας, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Stockwatch. Τι δήλωσε ο κ. Α. Βγενόπουλος.

Marfin: Σημαντικές αποφάσεις στην Κύπρο
Σημαντικές αποφάσεις στο θέμα της τριπλής συγχώνευσης του ομίλου Marfin Financial Group, του Ομίλου Λαϊκής και της Εγνατίας Τράπεζας έλαβε το Δ.Σ. της κυπριακής τράπεζας, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Stockwatch.

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της δεύτερης μεγαλύτερης τράπεζας έληξε πριν από λίγο και όπως δήλωσε o αντιπρόεδρος της Marfin, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, στο Stockwatch, έχουν ληφθεί σημαντικές αποφάσεις. ”Λόγω περιορισμών από τις εποπτικές αρχές δεν επιτρέπεται να πούμε περισσότερα. Σχετική ανακοίνωση θα εκδοθεί αύριο το πρωί πριν από την έναρξη της συνάντησης στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου”, τόνισε ο κ. Βγενόπουλος.

Όταν του ζητήθηκε να εισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που λήφθηκαν, ο κ. Βγενόπουλος υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις αφορούν την αναδιάρθρωση του ομίλου όπου οι μέτοχοι, όπως είπε, θα συμμετέχουν στην ίδια εταιρεία χωρίς να υπάρχουν μέτοχοι μειοψηφίας.

Ο Όμιλος Λαϊκής αύριο στη μία το μεσημέρι θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη στο Laiki Sporting Club, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν εκτενέστερα οι αποφάσεις που λήφθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v