Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Η Globul λανσάρει το i-mode σε Βουλγαρία

Την αποκλειστική εμπορική διάθεση των υπηρεσιών i-mode στη Βουλγαρία ξεκινά από σήμερα η Globul, αποτελώντας την πρώτη θυγατρική εταιρία της Cosmote στη Ν.Α. Ευρώπη, που συμμετέχει στη διεθνή συμμαχία του i-mode.

Cosmote: Η Globul λανσάρει το i-mode σε Βουλγαρία
Την αποκλειστική εμπορική διάθεση των υπηρεσιών i-mode στη Βουλγαρία ξεκινά από σήμερα η Globul, αποτελώντας την πρώτη θυγατρική εταιρία της Cosmote στη Ν.Α. Ευρώπη, που συμμετέχει στη διεθνή συμμαχία του i-mode.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το i-mode, που αναπτύχθηκε από τη Globul σε συνεργασία με την Cosmote και την NTT DoCoMo, κάνει την είσοδό του στη βουλγαρική αγορά έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως, με 53 εκατομμύρια χρήστες σε 16 χώρες.

Η Cosmote ξεκίνησε την εμπορική διάθεση του i-mode τον Ιούνιο του 2004, ενώ ένα χρόνο αργότερα η εταιρία εισήγαγε το i-mode 3G, την εξελιγμένη γενιά των πρωτοποριακών υπηρεσιών. Στρατηγικός στόχος του Ομίλου Cosmote είναι οι υπηρεσίες i-mode να εξαπλωθούν σταδιακά στις αγορές της ΝΑ Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται.

Η Globul αποτελεί την πρώτη εταιρία στην Ευρώπη που ανέπτυξε την τεχνολογική υποδομή και τις απαραίτητες συνέργιες για τη διάθεση του i-mode σε λιγότερους από έξι μήνες από την έναρξη του έργου, ενώ αποτελεί μία από τις λίγες εταιρίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο που προσφέρει από την αρχή τις προηγμένες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της, με συμβόλαιο ή καρτοκινητή.

Η θυγατρική του Ομίλου Cosmote στη Βουλγαρία ξεκινά να προσφέρει την εμπειρία του i-mode μέσα από 45 i-mode sites, που παρέχουν υπηρεσίες επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, σε συνεργασία με τους πλέον έγκυρους παρόχους περιεχομένου από τη Βουλγαρία και το εξωτερικό.

Οι υπηρεσίες i-mode είναι διαθέσιμες μέσα από τρεις τεχνολογικά εξελιγμένες συσκευές και, πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα Samsung S400i, Motorola L6 i-mode και Motorola L7 SLVR i-mode.

Οι χρεώσεις του i-mode, φιλικές και ξεκάθαρες, ακολουθούν την ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας, η οποία, με στόχο να γνωρίσουν όλοι οι πελάτες της τις νέες υπηρεσίες, προσφέρει το i-mode δωρεάν (χρήση 5MB) έως τις 31 Οκτωβρίου.

Η εταιρία θα συνεχίσει να διευρύνει τις επιλογές των πελατών της, με νέες υπηρεσίες, πλουσιότερο περιεχόμενο και ακόμη περισσότερες συσκευές.

Με την εμπορική διάθεση του i-mode, η Globul πραγματοποιεί ένα σημαντικό, πρωτοποριακό βήμα στον τομέα των υπηρεσιών δεδομένων. Έχοντας επενδύσει σε ένα ισχυρό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και εφαρμόζοντας μια ανταγωνιστική εμπορική πολιτική, η εταιρία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, υλοποιώντας με επιτυχία το σύνολο των στρατηγικών της στόχων.

Στις προτεραιότητες της εταιρίας για το μέλλον περιλαμβάνονται η περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση των υπηρεσιών δεδομένων στη Βουλγαρία, η ενίσχυση της συμμετοχής τους στα συνολικά έξοδα της εταιρίας, η ενδυνάμωση της αφοσίωσης των πελατών της και η ισχυροποίηση της εταιρικής της εικόνας διεθνώς.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια για την ανακοίνωση της εμπορικής διάθεσης του i-mode, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Globul, κ. Αθανάσιος Κατσιρούμπας, είπε: ”Με την εμπορική διάθεση του i-mode στη Βουλγαρία, η Globul αποδεικνύει ακόμη μία φορά ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους καταναλωτές και σε επίπεδο υπηρεσιών δεδομένων. Τρεις μήνες πριν, όταν επισφραγίσαμε την ένταξή μας στον Όμιλο Cosmote με την αλλαγή της εταιρικής μας ταυτότητας, υποσχεθήκαμε στο κοινό της Βουλγαρίας ότι ”τα καλύτερα έρχονται”. Σήμερα πραγματοποιούμε αυτή την υπόσχεση, προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να ενταχθούν στην παγκόσμια οικογένεια του i-mode”.

”Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, το i-mode κάνει πρεμιέρα στη Βουλγαρία, μία αγορά με δυναμική ανάπτυξη και ταχύτατες εξελίξεις στον τομέα των κινητών τηλεπικοινωνιών. Σταθερά προσανατολισμένη σε μία ανταγωνιστική εμπορική πολιτική, η Globul, σημαντικότατη επένδυση για τον Όμιλο Cosmote και, από σήμερα, μέλος της συμμαχίας του i-mode, συνεχίζει να πραγματοποιεί τους στόχους που θέτει, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην εγχώρια αγορά. Είμαι βέβαιος ότι και στη Βουλγαρία, το i-mode θα κερδίσει σύντομα την προτίμηση των καταναλωτών”, ανέφερε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v