Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Ενδιαφέρον από ασιατικά funds για συμμετοχή

Τεράστιες προοπτικές ”βλέπει” για τη Finansbank o πρόεδρός της, κ. Ozyegin Husnu, όπως ανακοίνωσε σε Έλληνες δημοσιογράφους στη Σιγκαπούρη. Εξάλλου, σε επαφές που είχε η διοίκηση της Εθνικής με θεσμικούς της περιοχής, εκφράστηκε ενδιαφέρον από κεφάλαια για συμμετοχή στην ελληνική τράπεζα.

ΕΤΕ: Ενδιαφέρον από ασιατικά funds για συμμετοχή
της απεσταλμένης μας στη Σιγκαπούρη Ελενας Λάσκαρη

Έντονο ενδιαφέρον θεσμικών κεφαλαίων από την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ. Ασίας αλλά και της Άπω και της Μέσης Ανατολής για συμμετοχή στην Εθνική Τράπεζα προέκυψε σε επαφές που είχε η διοίκησή της με ξένους θεσμικούς στο περιθώριο της συνόδου στη Σιγκαπούρη.

Σήμερα, οι εν λόγω θεσμικοί έχουν μηδενική παρουσία στην Εθνική, αλλά ιδίως μετά την εξαγορά της Finansbank επιδεικνύουν έντονο ενδιαφέρον.

Εξάλλου, δίκαια και εύλογη χαρακτήρισε την τιμή εξαγοράς της Finansbank από την Εθνική Τράπεζα ο πρόεδρος και ιδρυτής της, κ. Ozyegin Husnu, μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, στη Σιγκαπούρη.

Ο πρόεδρος της τουρκικής τράπεζας ανέδειξε τις ”τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και κερδοφορίας” της Finansbank την προσεχή πενταετία προκειμένου να ενισχύσει την τοποθέτησή του, ενώ ανέφερε επίσης ότι το τελευταίο εξάμηνο καταγράφεται αύξηση των καταθέσεων κατά 100%. Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ”είναι η πιο κερδοφόρος τράπεζα στην Τουρκία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v