Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα επιστροφής WIN FOR YOU από Avin-Πειραιώς

Το νέο πρόγραμμα επιστροφής WIN FOR YOU, μέσω του οποίου έως 31/8 οι χρήστες πιστωτικών καρτών της Πειραιώς και της πρώην ΑΤΕbank θα κερδίζουν επιστροφή ίση με το 5% των αγορών τους, εγκαινίασαν η Πειραιώς και η Avin.

Πρόγραμμα επιστροφής WIN FOR YOU από Avin-Πειραιώς
Τα πρατήρια υγρών καυσίμων AVIN και η Τράπεζα Πειραιώς εγκαινιάζουν το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης καταναλωτών WIN FOR YOU.

Χρησιμοποιώντας έως και τις 31 Αυγούστου 2013 τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς και της πρώην ΑΤΕbank σε επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων Avin, οι καταναλωτές διευκολύνουν τις συναλλαγές τους, ενώ παράλληλα κερδίζουν επιστροφή στο λογαριασμό τους ποσού ίσο με το 5% της αξίας των αγορών τους.

Το ποσοστό επιστροφής 5% θα ισχύει έως 31/8/2013. Μετά την λήξη της προωθητικής περιόδου το ποσοστό επιστροφής διαμορφώνεται στο 2%.

Στο www.avinoil.gr οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τα πρατήρια Avin που συμμετέχουν στο πρόγραμμα WIN FOR YOU. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του προγράμματος WIN FOR YOU στο τηλέφωνο 18218 και στις ιστοσελίδες www.piraeusbank.gr και www.atebank.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v