Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Μέσα Οκτωβρίου η κατάληξη για CEC

Στην τελική ευθεία θα μπουν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πώλησης του ρουμανικού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου αμέσως μετά την επιστροφή του Ρουμάνου υπουργού Αποκρατικοποιήσεων από τη Σιγκαπούρη. Πιθανότερη καταληκτική ημερομηνία για προσφορές φαίνεται τώρα η 10η Οκτωβρίου.

Εθνική: Μέσα Οκτωβρίου η κατάληξη για CEC
Στην τελική ευθεία θα μπουν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πώλησης του ρουμανικού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου αμέσως μετά την επιστροφή του Ρουμάνου υπουργού Αποκρατικοποιήσεων από τη Σιγκαπούρη όπου μεταβαίνει σήμερα, προκειμένου να λάβει μέρος στις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου του IMF.

Αυτό ανέφεραν χθες βράδυ καλά πληροφορημένες πηγές από το Βουκουρέστι, οι οποίες πρόσθεταν ότι οι διαδικασίες θα είχαν επιταχυνθεί κι άλλο και θα ολοκληρώνονταν ενδεχομένως και μέσα στον Σεπτέμβριο αν δεν μεσολαβούσε αυτό το ταξίδι.

Τώρα οι εξελίξεις μετατίθενται για τις αρχές του ερχόμενου μήνα, με πιθανότερη ημερομηνία τις 10/10. Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση της διεκδίκησης της CEC (όπως ονομάζεται το ρουμανικό Τ.Τ.) συμμετέχουν η ελληνική Εθνική Τράπεζα και η ουγγρική ΟΤΡ.

Γ.Μαντ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v