Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

International Life: Αύξηση 4% στον κλάδο Υγείας

Αύξηση 4% στην παραγωγή ασφαλίστρων του κλάδου Υγείας, τα οποία ανήλθαν στο ποσό των 4.397.956 ευρώ, παρουσίασε στο πρώτο τρίμηνο του 2013 η International Life, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

International Life: Αύξηση 4% στον κλάδο Υγείας

Την επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης της International Life στον Κλάδο Υγείας, μέσω της δημιουργίας προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων, αποδεικνύει η αύξηση κατά 4% στην παραγωγή ασφαλίστρων στον συγκεκριμένο κλάδο, το πρώτο τρίμηνο του 2013, σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Συγκεκριμένα, το σύνολο των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων και του ποσού που αντιστοιχεί στο δικαίωμα συμβολαίου από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του 2013, ανέρχονται στα 4.397.956 ευρώ από 4.212.234 ευρώ που ήταν το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Σύμφωνα με την εταιρία, εξαιρετικής ανταπόκρισης από τους ασφαλισμένους έτυχε το νέο ασφαλιστικό προϊόν στον κλάδο Υγείας «Εν Υγεία For All». Όπως σημειώνεται, η εμπιστοσύνη του κοινού στα νέα ασφαλιστικά προϊόντα επιβεβαιώνει την πολιτική της εταιρίας για φερέγγυα και ολοκληρωμένη ασφάλιση, με χαμηλά ασφάλιστρα, τα οποία ξεκινούν από 200 ευρώ ετήσια μικτά ασφάλιστρα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει ολοκληρωμένες καλύψεις, όπως απώλεια ζωής από οποιαδήποτε αιτία και επιπλέον απώλεια ζωής από ατύχημα, έξοδα πρωτοβάθμιας εξωνοσοκομειακής περίθαλψης (επισκέψεις στα εξωτερικά Ιατρεία, έξοδα διαγνωστικών εξετάσεων, μικρές χειρουργικές επεμβάσεις) και έξοδα δευτεροβάθμιας νοσοκομειακής περίθαλψης έως 15.000 ευρώ ετησίως.

Σημειώνεται ότι για όσους επιθυμούν, προσφέρεται η δυνατότητα διπλάσιων ή τριπλάσιων ποσών κάλυψης με τα ανάλογα ασφάλιστρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v