Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδιαφέρον DIG για ΟΤΕ, υγεία, ακίνητα, τουρισμό

Έμμεσο πλην σαφές ενδιαφέρον για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, αλλά και για τους κλάδους του real estate, του τουρισμού και της υγείας εκδήλωσε ο Soud Ba’alawy, διευθύνων σύμβουλος της Dubai Investment Group και πρόεδρος της Marfin Financial Group, στο πλαίσιο ομιλίας του σε δείπνο του Αραβοελληνικού εμπορικού και βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Ενδιαφέρον DIG για ΟΤΕ, υγεία, ακίνητα, τουρισμό
Με εντυπωσιακό τρόπο φαίνεται να ανοίγει επίσημα πλέον η ”βεντάλια” των επενδυτικών ενδιαφερόντων του Dubai Investment Group στη χώρα μας.

Σήμερα το βράδυ, ο κ. Soud Ba’alawy, διευθύνων σύμβουλος της Dubai Investment Group και πρόεδρος της Marfin Financial Group, στην οποία ο αραβικός όμιλος κατέχει ποσοστό 35%, εμμέσως πλην σαφώς δημοσιοποίησε ενδιαφέρον για ποσοστό του ΟΤΕ, κατά τη διάρκεια αναφοράς του στα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για περαιτέρω ιδιωτικοποίηση με εκχώρηση του management.

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου με ομιλητή τον ίδιο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του αραβοελληνικού εμπορικού και βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Ταυτόχρονα, ο κύριος Ba’alawy αναφέρθηκε επιγραμματικά στους λοιπούς τομείς στους οποίους επικεντρώνει το ενδιαφέρον της η DIG στην Ελλάδα, αναφέροντας συγκεκριμένα τον κλάδο του τουρισμού και της ”φιλοξενίας”, το χώρο του real estate development και το χώρο της υγείας.

Σημείωσε δε επιπροσθέτως, ότι υπάρχει σημαντικό περιθώριο για μεταφορά τεχνογνωσίας στον κλάδο της υγείας από την Ελλάδα προς τη χώρα του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v