Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Επέκταση ωραρίου στο ΚΙΝΟ (upd)

Σημαντική επέκταση του ωραρίου του ΚΙΝΟ συμφώνησε με τους πράκτορες ο ΟΠΑΠ, ικανοποιώντας ένα απο τα σημαντικότερα ”αιτήματα” των ξένων θεσμικών. Αυξάνεται και το ποσοστό αμοιβής των πρακτόρων.

ΟΠΑΠ: Επέκταση ωραρίου στο ΚΙΝΟ (upd)
Σημαντική επέκταση του ωραρίου του ΚΙΝΟ συμφώνησε με τους πράκτορες ο ΟΠΑΠ, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του euro2day.gr.

H επέκταση του ωραρίου θα είναι κατά 2 ώρες ημερησίως της καθημερινές και κατά 4 ώρες το Σάββατο και την Κυριακή, δηλαδή συνολικά κατά περίπου 18 ώρες την εβδομάδα.

Στην πράξη κάθε μέρα το ΚΙΝΟ θα μπορεί να παίζεται από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, με τη μόνη διαφορά ότι τις καθημερινές θα υπάρχει ενδιαμέσως μεσημεριανή ανάπαυλα.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, θα υπάρξει και αύξηση του ποσοστού με το οποίο αμείβονται οι πράκτορες κατά 0,5% επί του τζίρου του παιχνιδιού άμεσα, κι άλλο 0,5% μεταγενέστερα.

Σημειώνεται, ότι η αύξηση του ωραρίου λειτουργίας του ΚΙΝΟ ήταν ένα από τα ”αιτήματα” των ξένων θεσμικών. Η συμφωνία που έκλεισε ο ΟΠΑΠ υπερκαλύπτει χρονικά τα δεδομένα αυτού του αιτήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, οι ώρες διεξαγωγής του παιγνιδιού ΚΙΝΟ επαναπροσδιορίζονται ημερησίως από 22/09/2006 ως εξής:

Από Δευτέρα έως Παρασκευή: πρωί 10.00- 15.00 και απόγευμα 17.00-21.00. Σάββατο και Κυριακή συνεχόμενα από 10.00-21.00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v