Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Υποχρεωτική εξαγορά για τίτλους ύψους 7,79 εκ.

Μετά την δημόσια πρόταση, η Alpha επιθυμεί να αποκτήσει τώρα και ότι σκοπεύει να ασκήσει το δικαίωμά της εκ του άρθρου 117 του Νόμου να αποκτήσει τους Προνομιούχους Τίτλους Σειράς Α που κατέχουν οι Κάτοχοι Τίτλων.

Alpha: Υποχρεωτική εξαγορά για τίτλους ύψους 7,79 εκ.

Σε υποχρεωτική εξαγορά τίτλων ονομαστικής αξίας 7,79 εκατ. ευρώ, επί συνόλου 300 εκατ. ευρώ, με τιμή επαναγοράς στο 35% προχωρά η Alpha Bank μετά την επιτυχημένη δημόσια πρόταση που που είχε απευθύνει στις 19 Απριλίου.

Πρόκειται για εναπομείναντες τίτλους ύψους Ευρώ 300.000.000 (Σειρά A) Floating Rate Άνευ Σωρευτικού Μερίσματος Άνευ Ψήφου Προνομιούχων Κινητών Αξιών (Non-cumulative Guaranteed Non-voting Preferred Securities) εκδόσεως της Alpha Group Jersey Limited.

Όπως αναφέρεται, μετά την δημόσια πρόταση, η Alpha επιθυμεί να αποκτήσει τώρα και ότι σκοπεύει να ασκήσει το δικαίωμά της εκ του άρθρου 117 του Νόμου να αποκτήσει τους Προνομιούχους Τίτλους Σειράς Α που κατέχουν οι Κάτοχοι Τίτλων.

Συνέπεια της παρούσης ανακοινώσεως είναι ότι η τράπεζα θα δικαιούται και υποχρεούται να αποκτήσει όλους τους Προνομιούχους Τίτλους Σειράς Α υπό τους όρους της Προτάσεως έξι εβδομάδες μετά την ημερομηνία της παρούσης Ανακοινώσεως.

Αυτό τελεί υπό την επιφύλαξη του δικαιώματος των Κατόχων Τίτλων εκ του άρθρου 121 του Νόμου να ασκήσουν αίτηση στο Βασιλικό Δικαστήριο (Royal Court) του Jersey εντός έξι εβδομάδων από την ημερομηνία της παρούσης Ανακοινώσεως για την έκδοση διαταγής που να προβλέπει είτε ότι η Τράπεζα δεν θα δικαιούται ούτε θα υποχρεούται να αποκτήσει τους Προνομιούχους Τίτλους Σειράς Α [Series A Preferred Securities] του συγκεκριμένου Κατόχου Τίτλων είτε ότι διαφορετικοί όροι από αυτούς της Προτάσεως πρέπει να ισχύσουν για την εξαγορά.

Εάν οιοσδήποτε Κάτοχος Τίτλων ασκήσει την εν λόγω αίτηση, ο εν λόγω Κάτοχος Τίτλων δύναται να ζητήσει νομική συμβουλή.

 

*Η ανακοίνωση της Alpha για την υποχρεωτική εξαγορά δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v