Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός:Διευκρινίσεις για λήξη συνεργασίας με ΤΙΜ

Την οριστική λήξη της συνεργασίας των εταιρειών Γερμανός και ΤΙΜ Hellas την 1η Μαΐου 2007, υπό την αίρεση της ολοκλήρωσης της εξαγοράς της Γερμανός από την CosmOTE, επισημαίνει η διοίκηση της Γερμανός σε απάντηση της από 8/9/2006 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Γερμανός:Διευκρινίσεις για λήξη συνεργασίας με ΤΙΜ
Την οριστική λήξη της συνεργασίας των εταιρειών Γερμανός και ΤΙΜ Hellas την 1η Μαϊου 2007, υπό την αίρεση της ολοκλήρωσης της εξαγοράς της Γερμανός από την CosmΟΤΕ, επισημαίνει η διοίκηση της Γερμανός, σε απάντηση της από 8/9/2006 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά τη λήξη της συνεργασίας τα μέρη παύουν να έχουν οποιαδήποτε υποχρέωση, αξίωση ή απαίτηση από ή με αφορμή τη σύμβαση, συμπεριλαμβανομένης και της καταβολής οποιασδήποτε αμοιβής - προμήθειας.

Στο ενδιάμεσο διάστημα η Γερμανός θα εξακολουθήσει να αντιπροσωπεύει και διανέμει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΤΙΜ, πλην της αναβάθμισης και ανανέωσης συμβάσεων υφισταμένων συνδρομητών έναντι αμοιβής, βάσει συμφωνημένων στόχων πωλήσεων.

Όπως επισημαίνεται, η Γερμανός αναμένει ότι θα είναι σε θέση να αντικαταστήσει τα έσοδα που προέρχονταν από τη συνεργασία με την TIM Hellas μέσω άλλων δραστηριοτήτων και ροών που θα προκύψουν από την ένταξη της εταιρείας στην εμπορική στρατηγική του ομίλου ΟΤΕ και CosmΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v