Νέο κατάστημα Public στο Ηράκλειο Κρήτης

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος Public στο Ηράκλειο θα διεξαχθούν στις 2 Ιουλίου με μία σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

Νέο κατάστημα Public στο Ηράκλειο Κρήτης
Το νέο κατάστημα Public Ηρακλείου, άνοιξε τις πόρτες του επί της οδού Δαιδάλου 15 και με τη συμμετοχή του σε πολλαπλές τοπικές δράσεις φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο ενδιαφέροντος για την πόλη.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η αρχή έγινε με την παρουσία του Public στο Run Greece, μια διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, η οποία συνεχίζοντας το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα, έφτασε την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Ηράκλειο Κρήτης! Οι αγώνες του Run Greece διεξήχθησαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ηρακλείου με τοπικό υποστηρικτή τα καταστήματα Public. Περισσότεροι από 2.500 χιλιάδες δρομείς, ανάμεσά τους και άνθρωποι του Public, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού στην πλατεία Ελευθερίας, συνέβαλλαν στην υποστήριξη της Ηλιαχτίδας, ενός τοπικού φορέα που φροντίζει τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες!

Τα Public (www.public.gr), συμφερόντων Πάνου Γερμανού, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές αλυσίδες πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας, αποκτούν εντονότερη παρουσία στην Κρήτη εγκαινιάζοντας το δεύτερο κατάστημα τους στο νησί. Ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του καταστήματος στα Χανιά, που λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2013, τα Public θα υποδέχονται πλέον τους φίλους τους και στο Ηράκλειο επί του πεζόδρομου της Δαιδάλου.

Στόχος του νέου καταστήματος που θα απασχολεί 35 εργαζόμενους, κάτοικοι Ηρακλείου στο σύνολό τους, είναι να αναδείξει το έργο των τοπικών συγγραφέων και δημιουργών και να συμβάλλει ενεργά στην προβολή του πολιτιστικού χαρακτήρα της πόλης.

Πλέον τα Public έρχονται πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό με μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, gaming, βιβλίων, CD, DVD και παιδικών παιχνιδιών αλλά και την πιο πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων και αναμένεται να γίνουν το νέο στέκι της περιοχής!

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος Public στο Ηράκλειο θα διεξαχθούν στις 2 Ιουλίου με μία σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v