Sprider: Επαναδημοσίευση ισολογισμού α΄ τριμήνου

Με την ορθή επανυποβολή των στοιχείων και πληροφοριών καθώς και των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων, τα ενοποιημένα συγκεντρωτικά συνολικά εισοδήματα περιόδου διαμορφώνονται σε ζημίες € 14.278 χιλ.

Sprider: Επαναδημοσίευση ισολογισμού α΄ τριμήνου

Η SRPIDER STORES A.E. ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι προχώρησε σε επανυποβολή των στοιχείων και πληροφοριών καθώς και των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων της περιόδου από 01/01/2013 έως 31/03/2013, καθώς σε πίνακες των οικονομικών καταστάσεων, και ειδικότερα στον πίνακα κατάστασης συνολικών εισοδημάτων περιόδου, αναφερόταν εκ παραδρομής ότι τα ενοποιημένα συγκεντρωτικά συνολικά αποτελέσματα περιόδου ανέρχονταν σε ζημίες € 14.153 χιλ. ενώ τα εταιρικά συγκεντρωτικά συνολικά αποτελέσματα περιόδου σε ζημίες €13.046 χιλ.

Με την ορθή επανυποβολή των στοιχείων και πληροφοριών καθώς και των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων, τα ενοποιημένα συγκεντρωτικά συνολικά εισοδήματα περιόδου διαμορφώνονται σε ζημίες € 14.278 χιλ. και τα εταιρικά συγκεντρωτικά συνολικά αποτελέσματα περιόδου σε ζημίες € 13.171 χιλ.

Να σημειωθεί ότι η διαφοροποίηση οφείλεται σε επίδραση από αλλαγή φορολογικού συντελεστή, η οποία επιβάρυνε τα ενοποιημένα και εταιρικά συγκεντρωτικά συνολικά αποτελέσματα περιόδου μετά φορών κατά το ποσό των € 125 χιλ.

Τα ορθά στοιχεία και πληροφορίες καθώς και οι ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρίας καθώς και στην ιστοσελίδα του Χ.Α

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v