Βασιλάκης (Aegean): Περιμένουμε κέρδη εφέτος

H Aegean θα πάει καλύτερα από πέρυσι, και θα έχει μια κερδοφόρο χρήση, «εφόσον η Ελλάδα παραμείνει σταθερή και δεν υπάρξουν εκπλήξεις που να διαταράξουν την πορεία του τουρισμού», τόνισε ο Ε. Βασιλάκης.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Βασιλάκης (Aegean): Περιμένουμε κέρδη εφέτος

Την εκτίμηση ότι το 2013 θα είναι μια κερδοφόρος χρονιά για την Aegean Airlines διατύπωσε νωρίτερα από το βήμα της γενικής συνέλευσης της εταιρίας, ο αντιπρόεδρός της κ. Ευτύχης Βασιλάκης.

Το πρώτο τρίμηνο του έτους, που παραδοσιακά είναι το πλέον δύσκολο για τις αεροπορικές εταιρίες, η Aegean κατέγραψε πολύ σημαντική μείωση ζημιών, από τα 32 στα 8 εκατ. προ φόρων και παράλληλα, αύξησε τους τζίρους της και εμφάνισε καλύτερες πληρότητες, σημείωσε.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της αεροπορικής έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο γενικότερο κλίμα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η εταιρία θα πάει καλύτερα από πέρυσι, και θα έχει μια κερδοφόρο χρήση, «εφόσον η Ελλάδα παραμείνει σταθερή και δεν υπάρξουν εκπλήξεις που να διαταράξουν την πορεία του τουρισμού».

Ο Ευτύχης Βασιλάκης τόνισε ότι η κατάσταση στην ελληνική οικονομία δείχνει να σταθεροποιείται, αφήνοντας όμως σαφείς αιχμές για τις επιπτώσεις της κρίσης των τελευταίων ημερών, κατά τις οποίες, όπως είπε, «κοντέψαμε να χαθούμε. Κλείναμε έναν χρόνο από τις εκλογές και μάλλον μας φάνηκε πολύς».

Η γενική συνέλευση ενέκρινε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων και η τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v