Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο έργο από την ΕΥΑΘ ύψους 3 εκατ. ευρώ

Τη μελέτη για την υδροδότηση περιοχών των Δήμων Σταυρούπολης, Πολίχνης και της Κοινότητας Ν. Ευκαρπίας, ύψους 3 εκατ. ευρώ, παρέδωσε το μεσημέρι η διοίκηση της ΕΥΑΘ στον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργο Καλαντζή.

Νέο έργο από την ΕΥΑΘ ύψους 3 εκατ. ευρώ
Τη μελέτη για την υδροδότηση περιοχών των Δήμων Σταυρούπολης, Πολίχνης και της Κοινότητας Ν. Ευκαρπίας παρέδωσε το μεσημέρι η διοίκηση της ΕΥΑΘ στον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργο Καλαντζή.

Όπως επισημαίνεται, παρέστησαν οι δήμαρχοι Σταυρούπολης και Πολίχνης, Διαμαντής Παπαδόπουλος και Μιχάλης Ξανθόπουλος αντίστοιχα, και ο κοινοτάρχης Ν. Ευκαρπίας Γιώργος Νιγδέλης.

Ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Γ. Καλαντζής, έκανε λόγο για ένα έργο - υποχρέωση της Πολιτείας, της τάξης των 3 εκατ. ευρώ, ευχαριστώντας την ΕΥΑΘ Α.Ε. για την άμεση προώθηση των σχετικών διαδικασιών.

Ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών με την υδροδότηση από την ΕΥΑΘ των περιοχών αυτών, τόνισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Σταμάτης Καραμανλής. ”Η ΕΥΑΘ της νέας εποχής υλοποιεί ένα πρόγραμμα επέκτασης σε καινούριες περιοχές, διευρύνοντας την πελατειακή της βάση και ικανοποιώντας μια κοινωνική ανάγκη”, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας, Γεώργιος Σκόδρας.

Σημειώνεται, πως το έργο προβλέπει την κατασκευή 35 χλμ. αγωγών, που θα προστεθούν στο υφιστάμενο δίκτυο, εξυπηρετώντας περί τους 20.000 με 25.000 κατοίκους.

Ο κ. Σκόδρας πρόσθεσε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα η ΕΥΑΘ θα προχωρήσει στην ένταξη των Δήμων Πυλαίας και Ωραιοκάστρου και κατόπιν του Δήμου Εχεδώρου και της Κοινότητας Πεύκων, εντάσσοντας στο πελατολόγιό της περί τους 40.000 νέους καταναλωτές έως τα τέλη του 2007.

Τέλος, ο δήμαρχος Σταυρούπολης, Δ. Παπαδόπουλος, μίλησε για την επίλυση ενός από τα μεγαλύτερα προβλήματα των δυτικών συνοικιών, ενώ ο δήμαρχος Πολίχνης Μ. Ξανθόπουλος κι ο κοινοτάρχης Ν. Ευκαρπίας Γ. Νιγδέλης επισήμαναν ότι επιτέλους ένα χρόνιο αίτημα βρίσκει τη λύση του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v