FF Group: Τη μη διανομή μερίσματος ενέκρινε η ΓΣ

Η Γενική Συνέλευση της Folli Follie Group στις 14 Ιουνίου 2014 αποφάσισε τη μη διανομή μερίσματος και την αγορά ιδίων μετοχών.

FF Group: Τη μη διανομή μερίσματος ενέκρινε η ΓΣ

Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2012, την αγορά ιδίων μετοχών και την αντικατάσταση μελών του ΔΣ, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Folli Follie Group στις 14 Ιουνίου 2014.

Ειδικότερα, η Ετήσια Γενική Συνέλευση μεταξύ άλλων έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

*Αποφάσισε αναφορικά με τη διάθεση των καθαρών κερδών της χρήσεως 1η Ιανουαρίου 2012 – 31η Δεκεμβρίου 2012 και τη μη διανομή μερίσματος στους μετόχους.

*Ενέκρινε την χορήγηση εγγυήσεων και ταμειακών διευκολύνσεων και την πραγματοποίηση αυξήσεων του μετοχικού κεφαλαίου των συνδεδεμένων επιχειρήσεων.

*Ενέκρινε την τροποποίηση του άρθρου 9 του Καταστατικού της Εταιρείας υπό τον τίτλο «Εκλογή και Σύνθεση του Δ.Σ.» καθώς και του άρθρου 17 του Καταστατικού της Εταιρείας υπό τον τίτλο "Πρόσκληση-Ημερήσια Διάταξη της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας"

*Ενέκρινε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών διάρκειας δύο ετών με έλαχιστη τιμή 4 Ευρώ και μέγιστη τιμή 25 Ευρώ

*Ενέκρινε την αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ. κ. Γεώργιου Βελέντζα και Ηλία Μπέτση από τον κ. Ιωάννη Τσιγκουνάκη και την κα. Άννα Μαρίνα Ξηροκώστα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v