Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Στις 20/6 η Γενική Συνέλευση

Στη Γενική Συνέλευση της 20ης Ιουνίου η Profile καλείται να αποφασίσει για την τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας.

Profile: Στις 20/6 η Γενική Συνέλευση

Την τροποποίηση του καταστατικού αναφορικά με το σκοπό της εταιρείας καλείται να εγκρίνει η Profile στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου 2013.

Αναλυτικά η τροποποίηση έχει ως ακολούθως:

ΑΡΘΡΟ 3ο

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός της Εταιρείας είναι:
1) Η κατασκευή, εμπορία, αντιπροσώπευση, εισαγωγή, εξαγωγή και συντήρηση παντός είδους λογισμικού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

2) Η κατασκευή σε βιοτεχνική ή βιομηχανική κλίμακα, εμπορία, αντιπροσώπευση, εισαγωγή, εξαγωγή και συντήρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών και συναφών ηλεκτρονικών συσκευών (μαγνητικά μέσα κλπ) και όλων των περιφερειακών και συναφών εξαρτημάτων, συσκευών πληροφορικής και παντός αναλώσιμου υλικού που έχει σχέση με τα παραπάνω.

3) Η εκπόνηση και εγκατάσταση ολοκληρωμένων μηχανογραφικών εργασιών καθώς και η ανάπτυξη προγραμμάτων μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης καθώς και η υποστήριξη των ήδη υφισταμένων προγραμμάτων επιχειρήσεων, οργανισμών και τρίτων.

4) Η έρευνα πάνω στην πληροφορική και κάθε μορφής ηλεκτρονικής προηγμένης τεχνολογίας.

5) Η μεταφορά στον κυβερνοχώρο (διαδίκτυο – internet), ανάπτυξη και άσκηση εντός αυτού, με την εκμετάλλευση των αναγκαίων προς τούτο επικοινωνιακών δικτύων και μέσων, όλων των εν γένει εμπορικών δραστηριοτήτων που υπάρχουν στο φυσικό κόσμο, και η εν γένει επ' αμοιβή παροχή υπηρεσιών μέσω ανεπτυγμένων συστημάτων επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου.

6) Η τεχνική υποστήριξη προγραμμάτων και εξοπλισμού (hardware και software).

7) Η παροχή υπηρεσιών μετάδοσης δεδομένων μέσω επιλεγόμενου ή άλλου τηλεπικοινωνιακού δικτύου και η αντιπροσώπευση ημεδαπών και αλλοδαπών Εταιρειών παροχής υπηρεσιών μετάδοσης δεδομένων.

8) Η έρευνα, ανάπτυξη, μελέτη και εκτέλεση πάσης φύσεως λογισμικού και ηλεκτρονικών συστημάτων πολλαπλών χρήσεων του Διαδικτύου, Δημοσίου, Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και γενικά Οργανισμών, Δημοσίων Επιχειρήσεων και Ιδιωτών, καθώς και η αγορά, εισαγωγή και πώληση υλικών για την εκτέλεση των παραπάνω έργων.

9) Η διεξαγωγή σεμιναρίων ενώπιον οιουδήποτε Δημοσίου ή Ιδιωτικού Φορέα ή Οργανισμού (ενδεικτικά Ι.Ε.Κ., ΕΛΚΕΠΑ κ.λ.π.) σε οποιονδήποτε τομέα της πληροφορικής για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας και την ευόδωση του σκοπού της, καθώς και η εκπόνηση μελετών και παροχή συμβουλών σε σχέση με την λειτουργικότητα, αποτελεσματικότητα και εν γένει οργάνωση οιουδήποτε τομέα της πληροφορικής και των επικοινωνιακών μέσων.

10) Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς οιασδήποτε φύσεως του Δημοσίου, Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και γενικά Οργανισμών Δημοσίων Επιχειρήσεων με σκοπό την ανάληψη των παραπάνω έργων ως Αναδόχου ή Υπεργολάβου καθώς και η καθ' οιονδήποτε τρόπο συμμετοχή σε συμπράξεις συγχρηματοδοτούμενων έργων.

11) Η ανάληψη συμβάσεων διαχείρισης (outsourcing).

12) Η καθ' οιονδήποτε τρόπο κτήση και εκμετάλλευση κάθε δικαιώματος ή προνομίου, χρήσιμου ή αναγκαίου για την επίτευξη των ανωτέρω σκοπών.

13) Η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών τουριστικής ύλης με την έρευνα, μελέτη, ανάπτυξη, χρήση και εμπορία σύγχρονων, υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικών προϊόντων και υπηρεσιών διανομής και διαχείρισης τουριστικής ύλης, όπως ενδεικτικώς κρατήσεων θέσεων, εκδόσεως και διάθεσης εισιτηρίων και κάθε άλλης συναφούς ύλης, που παράγεται από φορείς όπως αεροπορικές, ακτοπλοϊκές, ναυτιλιακές και οιασδήποτε άλλης φύσεως μεταφορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις συνδυασμένων μεταφορών, ξενοδοχειακές και τουριστικές εν γένει επιχειρήσεις, επιχειρήσεις θεαμάτων και ψυχαγωγίας, επιχειρήσεις συνδεόμενες ή/και σχετιζόμενες με τον αθλητισμό εν γένει καθώς και με πολιτιστικά γεγονότα, νοσοκομεία και σε κάθε άλλο εν γένει φορέα ηλεκτρονικών κρατήσεων και παράλληλα η εξασφάλιση της πρόσβασης στις ως άνω υπηρεσίες που θα παρέχει η εταιρεία προς κάθε ενδιαφερόμενο χρήστη.

14) Η παροχή υπηρεσιών ψηφιοποίησης πάσης φύσεως υλικού (οπτικοακουστικού, ηχητικού κλπ.) όπως ενδεικτικά αρχείων ήχου, αρχείων κειμένου, φωτογραφιών, μουσειακών εκθεμάτων και η εν συνεχεία επεξεργασία αυτού, με την χρήση οιασδήποτε μεθόδου και μέσου, όπως ενδεικτικά αποηχογράφηση, μεταφορά σε αρχεία κειμένου, σχολιασμός, εμπλουτισμός, επιμέλεια κλπ

15) Η εμπορία, αντιπροσώπευση, εισαγωγή, εξαγωγή και συντήρηση όλων των συσκευών, εξαρτημάτων και παντός αναλώσιμου υλικού που έχει σχέση με τις παραπάνω υπηρεσίες ψηφιοποίησης και επεξεργασίας.

Για την επίτευξη του σκοπού της η Εταιρεία μπορεί:

1) Να ιδρύει ή να συμμετέχει σε κάθε φύσεως ή εταιρικού τύπου υφιστάμενες ή υπό ίδρυση επιχειρήσεις.

2) Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο για την προώθηση του εταιρικού σκοπού, καθώς και να συμμετέχει και συνεργάζεται με άλλες εταιρείες που υφίστανται ή πρόκειται να συσταθούν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

3) Να συνεργάζεται με ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικά ινστιτούτα και οργανισμούς στο εσωτερικό ή εξωτερικό για την επίτευξη των ανωτέρω σκοπών.

4) Να αντιπροσωπεύει οποιαδήποτε επιχείρηση ημεδαπή ή αλλοδαπή με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό για λογαριασμό της ή για λογαριασμό τρίτων, με προμήθεια ή συμμετοχή στα κέρδη.

5) Να εκδίδει έντυπο πληροφοριακό υλικό που σχετίζεται με τον σκοπό της Εταιρείας.

6) Να παράσχει εγγυήσεις και να συνάπτει συμβάσεις εγγυήσεων προς και με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, ημεδαπό ή αλλοδαπό, ή και τραπεζικό οργανισμό, εντός του υπό του νόμου επιτρεπτού πλαισίου, εφόσον αυτές συνέχονται με την επίτευξη των εταιρικών σκοπών ή θεωρούνται αναγκαίες για την εκπλήρωσή της και

7) Να διεξαγάγει οποιαδήποτε εργασία την οποία η Εταιρεία θεωρεί ενδεδειγμένη ή συμπληρωματική προς τους παραπάνω σκοπούς και γενικά οποιαδήποτε πράξη που θεωρείται άμεσα ή έμμεσα αναγκαία, κατάλληλη ή ενδεδειγμένη για την πραγμάτωση των παραπάνω σκοπών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v