Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Guy Willner στο Δ.Σ. της LAMDA Hellix

Την ένταξη του Guy Willnet, πρόσφατα βραβευμένου ως Data Center Business Leader of the Year, στο Δ.Σ. της ως μη εκτελεστικό μέλος, ανακοίνωσε η εταιρία παροχής Neutral World-Class Data Center υπηρεσιών στη ΝΑ. Ευρώπη LAMDA Hellix.

Ο Guy Willner στο Δ.Σ. της LAMDA Hellix
Η εταιρία παροχής Neutral World-Class Data Center υπηρεσιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη LAMDA Hellix ανακοινώνει την ένταξη του Guy Willner στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ως μη-εκτελεστικό μέλος.

Ο Guy Willner πρόσφατα βραβευμένος ως Data Center Business Leader of the Year (2012) από το Datacenter Dynamics, είναι ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της IXcellerate καθώς και Ιδρυτής και Πρόεδρος του International Data Centre Group (IDC-G).

Ο κ. Willner προηγουμένως έχει υπάρξει συνιδρυτής της IXEurope, ηγέτιδας εταιρίας στην παροχή high-end data centre υπηρεσιών. Η εταιρία, εξασφάλισε 250 εκατ. δολάρια νέων κεφαλαίων και κατατάχθηκε στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου το 2002 από τους Sunday Times Tech Track 100 και ο κ. Willner έλαβε προσωπική αναγνώριση ως ένας από τους ημιφιναλίστ στο UK's Entrepreneur of the Year (2003).

Η IXEurope εισήχθη στην αγορά AIM στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου, τον Απρίλιο του 2006, πριν εξαγοραστεί από την Equinix Inc τον Σεπτέμβριο του 2007 έναντι 555 εκατ. δολαρίων.

Ο Απόστολος Κάκκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, δήλωσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Guy Willner στο Διοικητικό Συμβούλιο της LAMDA Hellix. Ο Guy, είναι ένας από τους πλέον σημαίνοντες και επιτυχημένους ηγέτες στην ευρωπαϊκή αγορά Data Centres την τελευταία δεκαετία. Η βαθιά του γνώση, η διεθνής εμπειρία και επιχειρηματική του οξυδέρκεια θα αποτελέσουν πολύτιμους αρωγούς στην πορεία επίτευξης των επιχειρηματικών μας στόχων».

Ο Guy Willner, σχολίασε: «Παρακολουθώ την επιτυχημένη πορεία της LAMDA Hellix τα τελευταία χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας. Υπό την ηγεσία του Απόστολου η εταιρία έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής οικονομικής κρίσης και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v