Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Εξετάζει ίδρυση εταιρίας επενδύσεων ακινήτων

Από την Εθνική Τράπεζα εξετάζεται η ίδρυση εταιρίας επενδύσεων ακίνητης περιουσίας στο πλαίσιο της αξιοποίησης του χαρτοφυλακίου ακινήτων του ομίλου της, ύψους, περίπου 2 δισ., ευρώ με βάση τις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της 30ης Ιουνίου 2006.

ΕΤΕ: Εξετάζει ίδρυση εταιρίας επενδύσεων ακινήτων
Από την Εθνική Τράπεζα εξετάζεται η ίδρυση εταιρίας επενδύσεων ακίνητης περιουσίας στο πλαίσιο της αξιοποίησης του χαρτοφυλακίου ακινήτων του ομίλου της, ύψους, περίπου 2 δισ. ευρώ, με βάση τις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της 30ης Ιουνίου 2006.

Μάλιστα, επισημαίνει ότι λόγω του ειδικού σκοπού της προβλέπεται από τον νόμο η εισαγωγή της στο χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, ο στόχος αυτός είχε γνωστοποιηθεί και στο παρελθόν, ενώ περιλαμβάνεται και στο τριετές επιχειρησιακό σχέδιο της Εθνικής (business plan).

Γνωστοποιείται επίσης ότι κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας στις 30 Αυγούστου 2006 και σύμφωνα με τις σχετικές εγκρίσεις της ΤτΕ και του υπουργείου Ανάπτυξης, προτίθεται να προχωρήσει στην απόσχιση του αποθηκευτικού κλάδου που εντάχθηκε σε αυτή με την απορρόφηση της ΕΘΝΑΚ, προκειμένου αυτός να εισφερθεί σε εταιρία του ομίλου της για περαιτέρω αξιοποίηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v