Ανανεωμένο e-shop από τη Multirama

Το αναβαθμισμένο e-shop της Multirama ξεκίνησε τη λειτουργία του, προσφέροντας στους επισκέπτες νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, ολοκληρωμένη παρουσίαση προϊόντων, αξιολογήσεις αγοραστών και αξιόπιστες λύσεις σε θέματα τεχνολογίας.

Ανανεωμένο e-shop από τη Multirama
Τα καταστήματα Multirama ενδυναμώνουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο με το αναβαθμισμένο www.multirama.gr. Στο ανανεωμένο e-shop των Multirama οι επισκέπτες μπορούν να βρουν 3.500 προϊόντα τεχνολογίας, μία απίστευτη προσφορά σε τακτά διαστήματα και νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

Με εξελιγμένο design και μεγαλύτερη λειτουργικότητα κατά την πλοήγηση, το ανανεωμένο www.multirama.gr διαθέτει όλα τα προϊόντα τεχνολογίας των Multirama, ενώ προσφέρει ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων, αξιολογήσεις από πραγματικούς αγοραστές και σχετικά recommendations.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με δωρεάν αντικαταβολή, δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 99 ευρώ και 110 φυσικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, οι on line αγορές γίνονται ευκολότερες. Επιπλέον, προσφέρεται δικαίωμα επιστροφής 14 ημερών για όλα τα προϊόντα στα 110 σημεία.

Τέλος, στο www.multirama.gr οι σύμβουλοι τεχνολογίας Tech Gurus, οι οποίοι με εφόδιο τις πλούσιες γνώσεις και την άρτια τεχνική κατάρτιση, προσφέρουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για οποιοδήποτε ζήτημα τεχνολογίας, ενώ η υπηρεσία Alert ενημερώσει άμεσα για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v