Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Επιβεβαιώνει ενδιαφέρον για ορυχεία

Το ενδιαφέρον της για την εκμετάλλευση των ορυχείων της εταιρίας Remin Baia Mare στη Ρουμανία επιβεβαιώνει η διοίκηση της Μυτιληναίος, σε απάντηση της από 6/9/2006 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Μυτιληναίος: Επιβεβαιώνει ενδιαφέρον για ορυχεία
Το ενδιαφέρον της για την εκμετάλλευση των ορυχείων της εταιρίας Remin Baia Mare στη Ρουμανία επιβεβαιώνει η διοίκηση της Μυτιληναίος, σε απάντηση της από 6/9/2006 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ωστόσο, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου, η εταιρία επισημαίνει, πως η υποβολή της εν λόγω Επιστολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος ενώπιον της αρμόδιας αρχής ιδιωτικοποιήσεων του Ρουμανικού Κράτους αφορά μόνο την εκμετάλλευση των ορυχείων της εταιρίας Remin Baia Mare.

Τονίζεται, πως η εταιρία δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για τα λοιπά ορυχεία που αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα και τα οποία περιλαμβάνονται στην εν λόγω διαδικασία ιδιωτικοποίησης που έχει δρομολογήσει το Ρουμανικό Κράτος.

--- Η ανακοίνωση της Μυτιληναίος

Σε απάντηση της από 6.9.2006 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με της ίδιας ημερομηνίας δημοσίευμα της ιστοσελίδας Reporter σας διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

Η εταιρία μας στα πλαίσια της ευρύτερης στρατηγικής ανάπτυξης της εκδήλωσε καταρχήν το ενδιαφέρον της με την από 31.8.2006 επιστολή (”Expression of Interest Letter”) για τη συμμετοχή της στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης των ορυχείων Remin Baia Mare στη Ρουμανία σύμφωνα με τις διατάξεις της Κυβερνητικής απόφασης (Government Decision) 590/3.5.2006 ενώπιον της αρμόδιας κρατικής αρχής ιδιωτικοποιήσεων της Ρουμανίας.

Εφιστούμε την προσοχή σας ότι η υποβολή της εν λόγω Επιστολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος ενώπιον της αρμόδιας αρχής ιδιωτικοποιήσεων του Ρουμανικού Κράτους αφορά μόνο την εκμετάλλευση των ορυχείων της εταιρείας Remin Baia Mare. Η εταιρία μας δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για τα λοιπά ορυχεία που αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα και τα οποία περιλαμβάνονται στην εν λόγω διαδικασία ιδιωτικοποίησης που έχει δρομολογήσει το Ρουμανικό Κράτος.

Η συμμετοχή της εταιρίας μας στην εν λόγω διαδικασία καθώς και η υποβολή δεσμευτικής προσφοράς θα εξαρτηθεί από την αξιολόγηση των οικονομικών και τεχνικών δεδομένων των ορυχείων καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις, που θα θέσει η εν λόγω ρουμανική εποπτεύουσα αρχή στους υποψήφιους.

Η εταιρία μας, εφόσον υπάρξει συγκεκριμένη εξέλιξη επί της διαδικασίας της ιδιωτικοποίησης των ορυχείων Remin Baia Mare, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό χωρίς καθυστέρηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v