Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fix: Στα ράφια αλυσίδας καβών στη Βρετανία

Οι FIX Hellas και FIX Dark διανέμονται και στα 35 καταστήματα του δικτύου των Oddbins στο κεντρικό Λονδίνο, αλλά και στις περιοχές της Σκωτίας και της Ουαλίας

Fix: Στα ράφια αλυσίδας καβών στη Βρετανία

Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς επιχειρηματικής της δραστηριότητας σε δυναμικές αγορές του εξωτερικού, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα, που αφορά στην παρουσία και των δύο σημάτων της στο σύνολο της βρετανικής αγοράς.

Μέσω της σύναψης στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία European Food Brokers (EFB) για το κομμάτι της λιανικής, οι ελληνικές μπύρες FIX Hellas και FIX Dark φιγουράρουν πλέον στα ράφια των Oddbins, της πλέον παραδοσιακής και αναγνωρισμένης αλυσίδας καβών (liquor stores) της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι FIX Hellas και FIX Dark διανέμονται και στα 35 καταστήματα του δικτύου των Oddbins στο κεντρικό Λονδίνο, αλλά και στις περιοχές της Σκωτίας και της Ουαλίας. Με τη συγκεκριμένη συνεργασία η Ολυμπιακή Ζυθοποιία στοχεύει σε περαιτέρω διείσδυση στην αγορά της Αγγλίας με ταυτόχρονη ενδυνάμωση και των δυο της brands σε διεθνές επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v