Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Στα 2,70 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο η Eurobank

Η συγκράτηση του κόστους αντιστάθμισε εν μέρει τις πιέσεις στον κύκλο εργασιών της Φουρλής, σχολιάζει η Eurobank Equities. Προβληματισμός για την ανεργία και τη συνεχιζόμενη πίεση στα διαθέσιμα εισοδήματα.

Φουρλής: Στα 2,70 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο η Eurobank

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την μετοχή της Φουρλής στα 2,70 ευρώ από 2,50 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Eurobank Equities με έκθεσή της στις 4/6, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση "hold".

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Φουρλής για το α' τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης, η Eurobank Equities αναφέρει ότι η συγκράτηση του κόστους αντιστάθμισε εν μέρει τις πιέσεις στον κύκλο εργασιών, σημειώνει ωστόσο ότι δεδομένης της αυξανόμενης ανεργίας και της συνεχιζόμενης πίεσης στα διαθέσιμα εισοδήματα (κυρίως από τους φόρους ακινήτων), δεν βιάζεται να προβλέψει βελτίωση στην κερδοφορία του συνόλου της χρήσης.

Όπως επισημαίνει, η Φουρλής «παίζει άμυνα» αποτελεσματικά, από την άποψη ότι επικεντρώνεται στην διατήρηση επαρκούς ρευστότητας και στην διατήρηση της πίστης των πελατών της.

Στην καλύτερη περίπτωση, σημειώνει η Eurobank Equities, το 2013 το επίπεδο του EBITDA της Φουρλής θα είναι παρόμοιο με αυτό του 2012 (περίπου 20 εκατ. ευρώ) χάρη στην συγκράτηση του κόστους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v