Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΟΗ:Δεν υφίσταται μετοχική συμφωνία με Lukoil

Δεν υφίσταται συμφωνία με Lukoil για συμμετοχή της στη Motor Oil αναφέρει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ελληνική εισηγμένη σε νεότερη ενημέρωση της προς τις αρχές.

ΜΟΗ:Δεν υφίσταται μετοχική συμφωνία με Lukoil
Νέα ενημέρωση προς τις χρηματιστηριακές αρχές παρείχε σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr η Motor Oil.



Σε επιστολή της η εταιρία αναφέρει ότι σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, ”διευκρινίζεται ότι κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από το βασικό μέτοχο δεν υφίσταται συμφωνία για συμμετοχή της Lukoil στο μετοχικό της κεφάλαιο”.

Κατα την εκτίμηση παραγόντων της αγοράς, η σαφής αυτή διατύπωση, απομακρύνει χρονικά το ενδεχόμενο υλοποίησης μιας τέτοιας συμφωνίας, ακόμη κι αν αυτή ”κυοφορείται”, καθώς τυχόν ανακοίνωση εντός των αμέσως επομένων ημερών θα υπέσκαπτε το κύρος της ελληνικής εισηγμένης.

Κι απο από την άλλη πλευρά, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ύπαρξης ή/και προχωρημένης διαπραγμάτευσης άλλου τύπου συμφωνιών, που δεν έχουν μετοχικό χαρακτήρα.

Στο μεταξύ η Lukoil διέψευσε την Τετάρτη δημοσιεύματα ότι έχει κλείσει συμφωνία για την εξαγορά διυλιστηρίου στην Ελλάδα. ”Η Lukoil δηλώνει επίσημα ότι τέτοια πληροφόρηση είναι ανακριβής και παραπλανεί τους συμμετέχοντες στην αγορά”, δήλωσε η Lukoil σε ανακοίνωσή της, μεταδίδει το Reuters.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v