Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tellas: Χρηματοδότηση 100 εκατ. ευρώ

Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη χρηματοδότησή της, εξασφαλίζοντας ποσό συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ γνωστοποίησε η διοίκηση της Tellas. Εως σήμερα οι επενδύσεις της εταιρίας έχουν ξεπεράσει τα 130 εκ. ευρώ.

Tellas: Χρηματοδότηση 100 εκατ. ευρώ
Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη χρηματοδότησή της, εξασφαλίζοντας ποσό συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ γνωστοποίησε η διοίκηση της Tellas.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η χρηματοδότηση περιλαμβάνει ένα ομολογιακό δάνειο που οργάνωσε η τράπεζα SAN PAOLO IMI με ανάδοχους, κατά 50% εκάστη, τις τράπεζες SAN PAOLO IMI και FORTIS BANK, καθώς και χρηματοδοτική υποστήριξη που παρείχε η ENEL INVESTMENT HOLDING, θυγατρική της ιταλικής ENEL S.p.A. και η μητρική εταιρεία WIND Spa.



Όπως επισημαίνεται, η προαναφερθείσα χρηματοδότηση των 100 εκ. ευρώ εξασφαλίζει στην εταιρεία τους απαραίτητους πόρους για να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική αγορά και να υλοποιήσει τις επενδύσεις της στους τομείς της ευρυζωνικότητας και της αποδέσμευσης του τοπικού βρόχου.

Υπενθυμίζεται, ότι έως σήμερα οι επενδύσεις της εταιρίας έχουν ξεπεράσει τα 130 εκ. ευρώ. Ως εκ τούτου, το δίκτυο και οι υπηρεσίες της Tellas εξελίσσονται διαρκώς, καθιστώντας την τον μεγαλύτερο εναλλακτικό πάροχο μετά τον ΟΤΕ.

Ο αντιπρόεδρος και CEO της εταιρείας κ. Andrea Costa δήλωσε: ”Το Φεβρουάριο του 2003 καταφέραμε να πετύχουμε έναν απαιτητικό στόχο: την είσοδο της Tellas στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών. Τρία χρόνια μετά, η Tellas έχει καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα, με επενδύσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες των υπόλοιπων εναλλακτικών παρόχων στο σύνολό τους.

Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης των 100 εκ. ευρώ, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως η Tellas θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της προχωρώντας μπροστά, αντιμετωπίζοντας τις νέες προκλήσεις και εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v