Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Ηξεις-αφήξεις η απάντηση σε αρχές

Χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία απάντησε η Motor Oil στο Χ.Α. και την Κεφαλαιαγορά, αφού, όπως αναφέρει η εταιρεία στην επιστολή της, ”προβαίνουμε σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό όταν υπάρχει κάποιο γεγονός (...) που απαιτείται να δημοσιοποιηθεί”.

Motor Oil: Ηξεις-αφήξεις η απάντηση σε αρχές
Χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία απάντησε η Motor Oil στο Χ.Α. και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αφού, όπως αναφέρει η εταιρεία στην επιστολή της, ”προβαίνουμε σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό όταν υπάρχει κάποιο γεγονός (...) που απαιτείται να δημοσιοποιηθεί”.

Από τις αρχές είχε γίνει γνωστό ότι αν η εταιρεία δεν προχωρήσει σε απάντηση πριν από την έναρξη της συνεδρίασης θα τεθεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης. Η απόφαση που έλαβε τελικώς το χρηματιστήριο είναι για κανονική διαπραγμάτευση της μετοχής.

Ολόκληρη η απάντηση της Motor Oil έχει ως εξής:

Σε απάντηση σχετικών επιστολών που έλαβε από το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 6 Σεπτεμβρίου 2006 (Α.Π. 43840 και 3754), η Μotor Οil (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. ανακοινώνει ότι συνομιλίες με προοπτική συνεργασίας με άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της διύλισης και της εμπορίας πετρελαίου, καθώς και στην ενέργεια γενικότερα, πραγματοποιούνται και εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο της επιχειρηματικής της στρατηγικής με γνώμονα την ανάπτυξη των εργασιών και εξεύρεση συνεργειών.

Επιπρόσθετα, κατά πάγια τακτική της προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό όταν υπάρχει κάποιο γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τον κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την ισχύουσα νομοθεσία που ορίζει τις υποχρεώσεις των εισηγμένων εταιρειών, απαιτείται να δημοσιοποιηθεί.

Τα ως άνω ισχύουν και ως προς το σχολιασμό δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε συνεργασία με την εταιρεία Lukoil.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v