Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λουξ: Βελτίωση των πωλήσεων κατά 14% το 2012

Αύξηση 14% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της Λουξ το 2012, διαμορφούμενος στα 25 εκατ. ευρώ, έναντι 21,9 εκατ. ευρώ που ήταν το 2011, ενώ ανοδικά αναμένεται να κινηθεί και στη χρήση του 2013 σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρίας.

Λουξ: Βελτίωση των πωλήσεων κατά 14% το 2012
Στα 25 εκατ. ευρώ έναντι 21,9 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών της Λουξ το 2012, σημειώνοντας αύξηση 14%.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης της εταιρίας η τάση αυτή θα διατηρηθεί και το τρέχον έτος και οι πωλήσεις θα αυξηθούν σε ποσοστό 10%-15%, ενώ παράλληλα θα διατηρηθεί η κερδοφορία.

Να σημειωθεί εξάλλου ότι οι τραπεζικές υποχρεώσεις της εταιρίας είναι μηδενικές, ενώ την τελευταία πενταετία έχει υλοποιήσει παραγωγικές επενδύσεις ύψους 12,7 εκατ. ευρώ, κάνοντας χρήση αποκλειστικά των δικών της κεφαλαίων.

Παράλληλα βρίσκεται έμμεσα, κοντά στην υλοποίηση επένδυσης ύψους 33 εκατ. ευρώ, μετά από σχετική έγκριση που έχει λάβει και που αφορά μία νέα, πρότυπη γραμμή παραγωγής καινοτόμων προϊόντων στο Αίγιο.

Πέραν της δραστηριοποίησης της στην ελληνική αγορά, η Λουξ πραγματοποιεί ήδη εξαγωγές σε Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο, Αλβανία, Ελβετία, Αυστραλία, ΗΠΑ, Καναδά, Παναμά και Κίνα. Επίσης, η εταιρία έχει στραφεί πρόσφατα στην αγορά των Αραβικών Εμιράτων, του Ισραήλ και της Ουκρανίας όπου η ζήτηση στα εισαγόμενα προϊόντα είναι μεγάλη.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Ιωάννης Μαρλαφέκας δήλωσε σχετικώς: «H θετική πορεία της εταιρίας μας -και μάλιστα σε ένα έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον- αποτελεί την επιβράβευση μιας προσπάθειας πολλών ετών που έχει βασικό χαρακτηριστικό το σεβασμό στον καταναλωτή και την επιμονή για συνεχή βελτίωση...».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v