Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σήμερα η δικαστική απόφαση για προσφυγές

Στα δικαστήρια θα κριθεί τελικώς ο μεγαλύτερος εν εξελίξει ευρωπαϊκός διαγωνισμός πληροφοριακού συστήματος για διεξαγωγή παιχνιδιών. Πρόκειται για διαγωνισμό, με όριο δαπάνης 230 εκατ. ευρώ, που αφορά στο νέο τεχνολογικό σύστημα του ΟΠΑΠ για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών.

ΟΠΑΠ: Σήμερα η δικαστική απόφαση για προσφυγές
Στα δικαστήρια θα κριθεί τελικώς ο μεγαλύτερος εν εξελίξει ευρωπαϊκός διαγωνισμός πληροφοριακού συστήματος για διεξαγωγή παιχνιδιών.

Πρόκειται για διαγωνισμό, με όριο δαπάνης 230 εκατ. ευρώ, που αφορά στο νέο τεχνολογικό σύστημα του ΟΠΑΠ για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών.

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έχουν προσφύγει κατά του ΟΠΑΠ δύο κοινοπραξίες, με επικεφαλής την Intralot και την αμερικανική GTech, ζητώντας να παγώσει η εξέλιξη του διαγωνισμού μέχρι να κριθούν οι κύριες αγωγές.

Οι προσφυγές των δύο εταιρειών, που αναμένεται να εκδικαστούν σήμερα, αφορούν στο γεγονός ότι ο ΟΠΑΠ στα τέλη Ιουνίου απέρριψε συνολικά τις ενστάσεις που είχαν υποβάλει κατά των τεχνικών προσφορών των αντιπάλων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η GTech ενδέχεται να μην υποστηρίξει σήμερα την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να μην εγκλωβιστεί ο διαγωνισμός σε μια χρονοβόρο δικαστική διαμάχη με τον ΟΠΑΠ, η οποία επί της ουσίας θα καταλήξει σε αδιέξοδο.

Εύα Καραμανώλη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v