Επενδύστε σε γερμανικά ακίνητα μέσω της iBautech

Εξατομικευμένες υπηρεσίες σε όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην αγορά ακινήτων της Γερμανίας, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών από την απόκτηση, παρακολούθηση και διαχείριση έως τη μεταπώληση, προσφέρει η iBautech MANV.

Επενδύστε σε γερμανικά ακίνητα μέσω της iBautech
Η εταιρία iBautech MANV ανοίγει την πόρτα της αγοράς real estate της Γερμανίας στους Έλληνες επενδυτές, προσφέρονται εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών από την απόκτηση,  παρακολούθηση και διαχείριση έως την μεταπώληση.

Η εταιρία ξεκίνησε πρόσφατα τη δραστηριότητά της στη γερμανική αγορά και έχει έδρα στο Βερολίνο, ενώ διαθέτει γραφεία και στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε από στελέχη ελληνικών γραφείων Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών με πολυετή παρουσία στον κλάδο των δημοσίων και ιδιωτικών έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, η iBautech MANV παρέχει εξατομικευμένη επιλογή του κατάλληλου ακινήτου σύμφωνα με το επενδυτικό προφίλ των ενδιαφερομένων αγοραστών. Παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για τη διενέργεια όλων των απαραίτητων ελέγχων πριν την αγορά του ακινήτου (τεχνικών και νομικών). Υποστηρίζει τους επενδυτές στα σχετικά με το ακίνητο φορολογικά θέματα καθώς και σε ενδεχόμενη δανειοδότηση. Τέλος, παρέχει υπηρεσίες και «μετά την αγορά», στη διαχείριση και στη μεταπώληση του ακινήτου όποτε το επιθυμεί ο πελάτης.

Όπως σημειώνει η εταιρία, η αγορά ακινήτων της Γερμανίας προσφέρει σημαντική εναλλακτική επενδυτική δυνατότητα, με καλές αποδόσεις και ελαχιστοποίηση των κινδύνων. Όλα τα στοιχεία είναι ευνοϊκά: Λογικές τιμές, αξιόλογες αποδόσεις, σταθερό νομικό και φορολογικό καθεστώς, αξιόπιστο κτηματολόγιο.

Σύμφωνα με την iBautech MANV, οι επενδύσεις στην Γερμανία θεωρούνται αυτήν τη στιγμή από τις πιο αποδοτικές πανευρωπαϊκά. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι αποδόσεις των επενδύσεων από την ενοικίαση κατοικιών στη Γερμανία κυμαίνονται σήμερα από 3%-7%, σε αντίθεση με την απόδοση των τραπεζικών καταθέσεων στη χώρα που διαμορφώνεται πέριξ του 0%-1%.

Σημειώνεται ότι η εξέλιξη των τιμών των ακινήτων στην χώρα αυτή είναι σταθερά ανοδική, χωρίς απότομες διακυμάνσεις. Οι τιμές πώλησης παρουσιάζουν ομαλή ετήσια αύξηση, δίνοντας περαιτέρω προστιθέμενη αξία στην επένδυση, ενώ ο θεσμικός περιορισμός στις αυξήσεις των ενοικίων προσδίδει ομαλότητα στην αγορά χωρίς απότομες αυξήσεις ή μειώσεις των τιμών.

Επίσης, το ποσοστό ιδιοκτησίας είναι από τα χαμηλότερα της ευρωζώνης φθάνοντας το 46% έναντι π.χ. της Ελλάδας, όπου το αντίστοιχο ποσοστό φθάνει το 80%.

Το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό για αγορά είναι της τάξεως των 100.000 ευρώ, χωρίς να αποκλείονται και ακόμη μικρότερες επενδύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v