Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Όλο το χρονοδιάγραμμα της ΑΜΚ

Προσωρινά εκτός ταμπλό από 5/6 η Πειραιώς λόγω τoυ reverse split. Επιστρέφει στις 11 Ιουνίου μαζί με τα δικαιώματα. Στις 18/06 λήγει η περίοδος διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων. Στις 25 Ιουνίου ολοκληρώνεται η αύξηση κεφαλαίου της τράπεζας. Το πλήρες χρονοδιάγραμμα.

Πειραιώς: Όλο το χρονοδιάγραμμα της ΑΜΚ

H ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ανακοινώνει ότι θέτει από την 04.06.2013 στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκεκριµένο την 03.06.2013 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ενηµερωτικό ∆ελτίο, σχετικά µε την αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας για άντληση κεφαλαίων µέχρι ποσού € 8,429 δισ. που θα καλυφθεί εν µέρει σε µετρητά και εν µέρει σε είδος.

Σημειώνεται ότι η αύξηση αποφασίσθηκε µε την από 23.04.2013 Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των κοινών µετόχων της Τράπεζας, (όπως εγκρίθηκε µε την από 23.05.2013 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του προνοµιούχου µετόχου της Τράπεζας), καθώς και το από 29.05.2013 ∆ιοικητικό Συµβούλιο αυτής. 

Η λήξη της περιόδου άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης είναι προγραμματισμένη για την 25η Ιουνίου.

Η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και των τίτλων του ΤΧΣ θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.

Οπως αναφέρει η τράπεζα το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί.

 Το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα

 

* Η ανακοίνωση για το reverse split των μετοχών, και οι λεπτομέριες της ΑΜΚ δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v