Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Στις 27/6 η Γ.Σ. για ΑΜΚ έως 580 εκατ.

Την Πέμπτη 27/6 θα συγκληθεί η Γ.Σ. της Eurobank για να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, την αύξηση κεφαλαίου με καταβολή μετρητών έως 580 εκατ. ευρώ, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων. Η έκθεση του Δ.Σ.

Eurobank: Στις 27/6 η Γ.Σ. για ΑΜΚ έως 580 εκατ.
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας με καταβολή μετρητών μέχρι ποσού 580 εκατ. ευρώ και έκδοση νέων κοινών μετοχών, για ιδιωτική τοποθέτηση στους κατόχους πέντε σειρών υβριδικών τίτλων (Lower Tier 1 - Series A, B, C, D και E) και στους κατόχους μίας σειράς τίτλων μειωμένης εξασφάλισης (Lower Tier 2), με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων κοινών και προνομιούχων μετόχων της, καλείται να εγκρίνει η τακτική γενική συνέλευση της Eurobank που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου.

Ειδικότερα, η Γ.Σ. θα συγκληθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 11.00 στο ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental», Λεωφ. Συγγρού 89-93, με θέματα:

1. Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 2012. Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2012.

3. Εκλογή εταιρείας ορκωτών ελεγκτών-λογιστών για τη χρήση 2013 και καθορισμός της αμοιβής της.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξης της θητείας του παρόντος, καθορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των μελών της Επιτροπής Ελέγχου.

5. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και συμβάσεων, κατά τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920.

6. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών μέχρι ποσού 580 εκατομμυρίων ευρώ και έκδοση νέων κοινών μετοχών, για ιδιωτική τοποθέτηση στους κατόχους πέντε σειρών υβριδικών τίτλων (Lower Tier 1 - Series A, B, C, D και E) και στους κατόχους μίας σειράς τίτλων μειωμένης εξασφάλισης (Lower Tier 2), με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων κοινών και προνομιούχων μετόχων της. Αντίστοιχη τροποποίηση του καταστατικού της Τράπεζας.

Δείτε την έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v