Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο 8,5 - 9 ευρώ το εύρος της τιμής για ΟΠΑΠ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία διάθεσης του 18,7% του ΟΠΑΠ, καθώς η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 3,5 φορές. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η τιμή ορίζεται στο εύρος των 8,5- 9 ευρώ.

Στο 8,5 - 9 ευρώ το εύρος της τιμής για ΟΠΑΠ
Απόλυτα επιτυχής ήταν η διαδικασία διάθεσης του 18,7%, δηλαδή 60,3 εκατομμυρίων μετοχών, του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΠΑΠ, καθώς η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 3,5 φορές.

Οι μετοχές θα πιστωθούν στους κωδικούς θεσμικών και ιδιωτών επενδυτών στο διήμερο 16- 17 Ιουλίου, την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές, η τιμή ορίζεται στο εύρος των 8,5- 9 ευρώ, το υψηλότερο δηλαδή όριο, καθώς διατέθηκαν και τα επιπλέον 7 εκατ. μετοχές της έκδοσης –με τη διαδικασία του Greenshoe.

Μετά τη μετοχοποίηση και του δεύτερου πακέτου μετοχών του οργανισμού, το ποσοστό του δημοσίου μειώνεται από 94,58%, στο 75,67%, συμπεριλαμβανομένου και του 2% της ΔΕΚΑ.

Επιμέρους στοιχεία που αφορούν λεπτομέρειες για την κατανομή σε θεσμικούς, ιδιώτες επενδυτές, την τυπική οριστικοποίησης της τιμής και λοιπές πληροφορίες –όπως το μέγεθος της προσφοράς- θα γίνουν γνωστές, αύριο, Κυριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v