Public: Στηρίζουν το φορέα «Παιδί και Οικογένεια»

Το ποσό των 10.000 ευρώ, που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο του αγώνα στατικού ποδηλάτου που διοργανώθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου στο Public στο Σύνταγμα και στο Athens Metro Mall, προσέφεραν στο φορέα Παιδί και Οικογένεια τα Public.

Public: Στηρίζουν το φορέα «Παιδί και Οικογένεια»

Το Σάββατο 25 Μαΐου στο Public στο Σύνταγμα και στο Athens Metro Mall, το νέο Samsung GALAXY S4 και τα Public διοργάνωσαν αγώνα στατικού ποδηλάτου με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το φορέα Παιδί και Οικογένεια.

Το σύνθημα ήταν «Όσα περισσότερα χιλιόμετρα μαζέψουμε, τόσο περισσότερα χρήματα θα συγκεντρώσουμε για την ενίσχυση του φορέα Παιδί και Οικογένεια»!

Πλήθος κόσμου δοκίμασε την αντοχή του στο στατικό διάδρομο και στο στατικό ποδήλατο, με αποτέλεσμα να καλυφθούν 10.000 χιλιόμετρα που μετατράπηκαν στο ποσό των 10.000 ευρώ και δόθηκαν στο φορέα.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο φορέας Παιδί και Οικογένεια βοηθάει 4.500 άπορες οικογένειες με ανήλικα παιδιά, προσφέροντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική φροντίδα, καλλιεργώντας μια συνείδηση «κοινωνικού συμφέροντος και αλληλεγγύης».

Σημειώνεται ότι το νέο Samsung GALAXY S4 ενσωματώνει την εφαρμογή SHealth, η οποία βοηθάει τον κάτοχο του να παρακολουθεί τη φυσική του κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v