Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca Cola HBC: Παραιτείται ο Kent Atkinson

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο της Coca Cola HBC ανακοίνωσε ο κ. Kent Atkinson. Το Δ.Σ. προτείνει στην έκτακτη Γ.Σ. την εκλογή του κ. Stefan F. Heidenreich ως μη εκτελεστικού διευθυντή του Δ.Σ.

Coca Cola HBC: Παραιτείται ο Kent Atkinson
Η Coca Cola HBC ανακοινώνει ότι ο κ. Kent Atkinson ενημέρωσε την εταιρία για την πρόθεσή του να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της εταιρίας στις 19 Ιουνίου 2012.

Ο κ. Atkinson εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Coca Cola Beverages plc το 1998 και έχει διατελέσει Senior Independent Director και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρίας.

Σε αντικατάσταση του κ. Atkinson, το Δ.Σ. της Coca Cola HBC, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Διορισμών, θα προτείνει στην έκτακτη γενική συνέλευση την εκλογή του κ. Stefan F. Heidenreich ως μη εκτελεστικού διευθυντή του διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Heidenreich διαθέτει σημαντική εμπειρία στην παγκόσμια βιομηχανία επώνυμων καταναλωτικών προϊόντων. Προηγουμένως είχε διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της ελβετικής εταιρίας καταναλωτικών προϊόντων Hero για 10 χρόνια.

Σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας καλλυντικών Beiersdorf AG, με έδρα το Hamburg της Γερμανίας, η οποία κατέχει τα brands NIVEA, Eucerin και La Prairie, τρεις από τις πιο επιτυχημένες μάρκες καλλυντικών στον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v