Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Δεν κατέθεσε προσφορά για ” Τρ. Αλεξάνδρειας”

Τελικώς, η Εθνική Τράπεζα δεν κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά της ”Τράπεζας Αλεξάνδρειας”. Την απουσία της Εθνικής, για λογαριασμό των ελληνικών χρωμάτων, κάλυψε όμως η Efg Eurobank-Ergasias, η οποία τελικώς κατέθεσε προσφορά για την ”Τράπεζα Αλεξάνδρειας”.

ΕΤΕ: Δεν κατέθεσε προσφορά για ” Τρ. Αλεξάνδρειας”
Τελικώς, η Εθνική Τράπεζα δεν κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά της ”Τράπεζας Αλεξάνδρειας”.

Παρά τα όσα υποστηρίχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του ελληνικού προγραμματισμού προτίμησε να μην κάνει beat για την αιγυπτιακή τράπεζα, καθώς, σε αυτή τη φάση, ”κυνηγάει” δύο βαλκανικά τραπεζικά ιδρύματα (το ρουμανικό CEC και το σερβικό Vojvodanka), ενώ παράλληλα κλείνει και το τουρκικό μέτωπο.

Την απουσία της Εθνικής, για λογαριασμό των ελληνικών χρωμάτων, κάλυψε όμως η Efg Eurobank-Ergasias, η οποία τελικώς κατέθεσε προσφορά για την ”Τράπεζα Αλεξάνδρειας”.

Επίσης το ίδιο φέρονται να έκαναν άλλα τρία ξένα πιστωτικά ιδρύματα και funds. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση του Καίρου θα ανακοινώσει τις τελικές της αποφάσεις, σχετικά με τον προτιμητέο υποψήφιο έως τις 15 Σεπτεμβρίου.



Γ.Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v