Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέα έργα ύψους 2,14 εκ. ευρώ για Intrakat

Δύο νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 2,14 εκατ. ευρώ ανέλαβε πρόσφατα η Intrakat. Ειδικότερα, το πρώτο έργο αφορά σε οικοδομικές εργασίες σε κτίριο του ομίλου Θεοδωρίδη και το δεύτερο στην κατασκευή στεγάστρου για την εταιρία ΑΓΕΤ.

Δύο νέα έργα ύψους 2,14 εκ. ευρώ για Intrakat
Δύο νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 2,14 εκατ. ευρώ ανέλαβε πρόσφατα η Intrakat.

Πιο συγκεκριμένα, τον Αύγουστο η Intrakat προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον ”Ομιλο Επιχειρήσεων Θεοδωρίδη” για το έργο ”Κτίριο Γραφείων και Καταστημάτων με Υπόγεια – Γ’ Φάση – Η/Μ Εργασίες & Οικοδομικές Εργασίες Υπογείων”, σε ακίνητο ιδιοκτησίας του ομίλου Θεοδωρίδη στο Μαρούσι.

Η σύμβαση ύψους 1,18 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει τις οικοδομικές εργασίες υπογείων και τις Η/Μ εγκαταστάσεις του συνόλου του κτιρίου, ενώ το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2006.

Επιπρόσθετα τον Ιούλιο 2006, η Intrakat, ανέλαβε την κατασκευή του έργου ”Κατασκευή και Εγκατάσταση Μεταλλικού Στεγάστρου Του Νέου Αποθηκευτικού Χ΄ωρου Πρώτων Υλών του Εργοστασίου Χαλκίδας” με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την εταιρία ΑΓΕΤ Ηρακλής (HERACLES GENERAL CEMENT COMPANY).

Στη σύμβαση, ύψους 0,96 εκατ. ευρώ περιλαμβάνονται εργασίες που αφορούν:

(i) στην κατασκευή και βαφή μεταλλικού στεγάστρου (διαστάσεων 140x56 μέτρων), για την αποθήκευση πρώτων υλών του εργοστασίου της εταιρείας στην περιοχή Μικρό Βαθύ Αυλίδας Χαλκίδας

(ii) στην εκπόνηση μελετών στερέωσης - ανέγερσης του μεταλλικού στεγάστρου

(iii) στη μεταφορά του στεγάστρου στο χώρο του εργοστασίου και

(iv) στη συναρμολόγηση, εγκατάσταση, ανέγερση και επίβλεψη αυτού

Το έργο αναμένεται να παραδοθεί το Δεκέμβριο 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v