Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο κ. Λουκάκος νέος διευθύνων σύμβουλος της HOL

Η Intracom Holdings ανακοινώνει την αποχώρηση του κ. Απόστολου Κουκουβίνου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και το διοικητικό συμβούλιο της Hellas On Line (HOL), θυγατρικής εταιρίας του ομίλου. Από 1ης Σεπτεμβρίου 2006, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας αναλαμβάνει ο κ. Στέφανος Λουκάκος, αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της HOL.

Ο κ. Λουκάκος νέος διευθύνων σύμβουλος της HOL
Η Intracom Holdings ανακοινώνει την αποχώρηση του κ. Απόστολου Κουκουβίνου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Hellas On Line (HOL), θυγατρικής εταιρίας του ομίλου. Από 1ης Σεπτεμβρίου 2006, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας αναλαμβάνει ο κ. Στέφανος Λουκάκος, αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της HOL.

Ο κ. Λουκάκος έχει μακρόχρονη εμπειρία ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος των εταιριών Deutsche Telekom και HSBC στο Παρίσι και στο Λονδίνο. Έχει πτυχίο MBA από το INSEAD, μεταπτυχιακά πτυχία σε Engineering από τα πανεπιστήμια του Stanford και του Berkeley (California) και είναι αριστούχος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v