Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΠΡΟ: Το Σεπτέμβρη οι αποτιμήσεις από Μυτιληναίο

Περισσότερο τεχνικά παρά επιχειρηματικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που οδηγούν τους αγοραστές μέχρι και στα 10,88 ευρώ στη μετοχή της ΔΕΠΡΟ. Σύμφωνα με πηγές από τον όμιλο, αν και άμεσα δεν συντρέχουν επιχειρηματικοί λόγοι για άνοδο, προς το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η αποτίμηση των ενεργειακών φορέων του ομίλου Μυτιληναίου (Αιολική Ενεργειακή και Spider Energy).

ΔΕΠΡΟ: Το Σεπτέμβρη οι αποτιμήσεις από Μυτιληναίο
Περισσότερο τεχνικά παρά επιχειρηματικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που οδηγούν τους αγοραστές μέχρι και στα 10,88 ευρώ στη μετοχή της ΔΕΠΡΟ.

Από τεχνικής πλευράς, η μετοχή ξεπερνά από την Παρασκευή τη μέση τιμή ”αντίστασης” τριμήνου, δικαιολογώντας έτσι μια μεσοπρόθεσμη υπεραντίδραση, καθότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι προς αυτά τα επίπεδα τιμών.

Στη μετοχή είχαν πραγματοποιηθεί συναλλαγές 28.000 τεμαχίων (αξίας 306.000 ευρώ) στις 14:52, με την τιμή να ενισχύεται κατά 7,3%, στα 10,84 ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές από τον όμιλο, δεν συντρέχουν άμεσα επιχειρηματικοί λόγοι που να δικαιολογούν ένα εσπευσμένο αγοραστικό ενδιαφέρον.

Ωστόσο, προς το τέλος Σεπτεμβρίου, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί η αποτίμηση των ενεργειακών φορέων του ομίλου Μυτιληναίου, δηλαδή των Μυτιληναίος Αιολική Ενεργειακή και Spider Energy, θα είναι δυνατή η αποτύπωσή τους σε ενδεχομένως υψηλότερα επίπεδα στα μεγέθη της ΔΕΠΡΟ.

Να σημειωθεί πως με βάση την τρέχουσα τιμή η αποτίμηση της ΔΕΠΡΟ διαμορφώνεται στα περίπου 135 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v