Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

e-Global: Αύξηση 173% στον κύκλο εργασιών 6μήνου

Αύξηση 173% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της εταιρίας e-Global της Τράπεζας Αττικής κατά το πρώτο εξάμηνο του 2006, συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Για το 2006 εκτιμάται πως ο κύκλος εργασιών θα ξεπεράσει τα 4,2 εκατ. έναντι 2,01 εκατ. ευρώ. το 2005.

e-Global: Αύξηση 173% στον κύκλο εργασιών 6μήνου
Αύξηση 173% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της εταιρίας e-Global της Τράπεζας Αττικής κατά το πρώτο εξάμηνο του 2006, συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σταθερά μεγάλη ανάπτυξη, και η Διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι για το 2006 ο κύκλος εργασιών της θα ξεπεράσει τα 4,2 εκατ. έναντι 2,01 εκατ. ευρώ. το 2005.

Τονίζεται, πως η εταιρία e-Global ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2000, ως μια εταιρία πληροφορικής με σκοπό την ανάπτυξη αλυσίδας καινοτόμων και πρωτοποριακών Internet Stations. Η μεγάλη επιτυχία του συγκεκριμένου θεσμού οδήγησε στην δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου Internet Stations στην Ελλάδα.

Όπως επισημαίνεται, η επιτυχία αυτή, ήταν που οδήγησε το 2005 την Τράπεζα Αττικής να αποκτήσει σημαντική θέση στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, διαβλέποντας την ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας, η οποία μάλιστα επιτυγχάνεται χωρίς την συνδρομή τραπεζικού δανεισμού.

Τα Internet Stations αποτελούν την μετεξέλιξη των παραδοσιακών Internet Café, σε χώρους απόλυτα συμβατούς με την σύγχρονη τεχνολογία.

Η εταιρία σήμερα αποτελείται από ένα δίκτυο 40 καταστημάτων, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μεγάλες επαρχιακές πόλεις, καθώς και στα Βαλκάνια, δίκτυο το οποίο αναμένεται μέχρι τέλους του χρόνου να αριθμεί συνολικά τουλάχιστον 50 καταστήματα.



Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Κατοστάρης Γεώργιος επισημαίνει το γεγονός ότι η e-Global είναι η πρώτη σε ανάπτυξη εταιρεία internet(café)στην Ελλάδα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία για το 2006, ενώ η ανάπτυξη συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα, παράλληλα επιτυγχάνεται ο στόχος της εταιρίας οπού είναι η παρουσία ενός Internet Station σε κάθε μεγάλο αστικό κέντρο της επαρχίας, καθώς και η περαιτέρω εξάπλωσή της στα Βαλκάνια και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Βασικός κορμός της δυναμικής επέκτασης της εταιρίας αποτελούν η υψηλή ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, η οποία σε συνάρτηση με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθείται, ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, συνθέτουν ένα άκρως ελκυστικό πακέτο το οποίο έχει καταξιώσει την εταιρεία e-Global σε Ελλάδα και Βαλκάνια αριθμώντας στο e-Global Club πάνω από 90000 μέλη, μεγάλη ανταπόκριση γνωρίζει επίσης και το e-Global gallery shop στο οποίο πωλούνται είδη και αξεσουάρ e-Global.

Έτσι σε συνδυασμό με τα ειδικά πακέτα μελών και την τεράστια γκάμα προγραμμάτων και παιχνιδιών, δημιουργείται το πλέον ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών Internet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v