Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Info-Quest το 32,976% της Unisystems (update)

Υπεγράφη σήμερα 4 Αυγούστου η συμφωνία για την αγορά μετοχών της εταιρίας Unisystems, ποσοστού 32,976%, με τον εκ των βασικών μετόχων της εταιρίας κ. Απόστολο Δοξιάδη, γνωστοποίησε η διοίκηση της Info-Quest.

Στην Info-Quest το 32,976% της Unisystems (update)
Υπεγράφη σήμερα 4 Αυγούστου η συμφωνία για την αγορά μετοχών της εταιρίας Unisystems με τον εκ των βασικών μετόχων της εταιρίας κ. Απόστολο Δοξιάδη, γνωστοποίησε η διοίκηση της Info-Quest, επιβεβαιώνοντας τα όσα πρώτο και κατ΄ αποκλειστικότητα μετέδωσε το euro2day.gr.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία αφορά στη μεταβίβαση 12.700.000 μετοχών (αντιστοιχούν στο 32,976% του μετοχικού κεφαλαίου της Unisystems) με τίμημα 1,85 ευρώ ανά μετοχή. Η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί μόλις εγκριθεί από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.

Όπως τονίζει στο euro2day.gr ο πρόεδρος της Info-Quest, κ. Θεόδωρος Φέσσας, σχετικά με το στόχο της εξαγοράς του 32,976% της Unisystems: ”Πρόκειται για μία καλή εταιρία, για μία καλή επένδυση, που θα γίνει περισσότερο αποδοτική με τη συμβολή της τεχνογνωσίας της Info-Quest”.

Το σύνολο του τιμήματος για την εξαγορά του 32,976% ανέρχεται περίπου στα 23,5 εκατ. ευρώ, και όπως τονίζεται από την πλευρά της Info-Quest, μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα ακολουθήσει κοινή απόφαση με τους υπόλοιπους μετόχους σχετικά με τη διοίκηση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v