Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Εως τις 8/8 το δικαίωμα στο ομολογιακό

Η 8η Αυγούστου 2006 ορίστηκε ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ύψους περίπου 42 εκατ. ευρώ, με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Jumbo: Εως τις 8/8 το δικαίωμα στο ομολογιακό
Η 8η Αυγούστου 2006 ορίστηκε ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ύψους περίπου 42 εκατ. ευρώ, με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων. Από την ίδια ημερομηνία η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης για την έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων ορίζεται από την 17/08/2006 έως και την 31/08/2006.

Τα δικαιώματα προτίμησης είναι μεταβιβάσιμα και θα διαπραγματεύονται στο ΧΑ. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. συμπίπτει με την έναρξη της περιόδου άσκησης τους. Η λήξη διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του ΧΑ θα πραγματοποιείται 4 εργάσιμες ημέρες πριν την λήξη της άσκησης των δικαιωμάτων (μέχρι και 25.08.2006).

Με την εγγραφή τους οι κ.κ. Μέτοχοι ή οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι θα καταβάλουν την αξία των ομολογιών (10 Ευρώ για κάθε ομολογία) σε μετρητά ή με δέσμευση λογαριασμού τους στην τράπεζα EFG EUROBANK, όπου θα κατατίθεται και θα δεσμεύεται το αντίστοιχο τίμημα.

Σε περίπτωση μη κάλυψης της έκδοσης του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου από τους παλαιούς μετόχους, τυχόν αδιάθετα υπόλοιπα του Δανείου θα διατεθούν ελεύθερα κατά την κρίση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Το ενημερωτικό δελτίο για την έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου με Δικαίωμα Προτίμησης των Παλαιών Μετόχων, όπως εγκρίθηκε από το ΔΣ της Ε.Κ. (Συνεδρίαση 02.08.2006), είναι διαθέσιμο, στα γραφεία της εταιρείας.

Επίσης σημειώνεται ότι η εταιρία θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρικής χρήσης από 1.7.2005 έως 30.6.2006, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μηνός Σεπτεμβρίου 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v