Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΟΥΕΣ- ΓΙΟΥΝ: Πως σχολιάζουν πιθανή συνεργασία

Το ενδεχόμενο συμμετοχής σε εταιρίες του κλάδου της πληροφορικής, μεταξύ αυτών και της εταιρίας Unisystems εξετάζει η διοίκηση της Info Quest, όπως τονίζει με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του τύπου. Παράλληλα, η Unisystems διαψεύδει επαφές της διοίκησης για πώληση συμμετοχής, εμμέσως επιφυλασσόμενη για τις προθέσεις των μετόχων της.

ΚΟΥΕΣ- ΓΙΟΥΝ: Πως σχολιάζουν πιθανή συνεργασία
Το ενδεχόμενο συμμετοχής σε εταιρίες του κλάδου της πληροφορικής, μεταξύ αυτών και της εταιρίας Unisystems εξετάζει η διοίκηση της Info Quest, όπως τονίζει με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του τύπου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία θα προβεί σε έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, μόλις και εφόσον επέλθει σχετική συμφωνία.

Παράλληλα, η Unisystems προχώρησε στην έκδοση ξεχωριστής ανακοίνωσης, όπου σχολιάζει τα σχετικά δημοσιεύματα. Όπως προκύπτει, η διοίκηση διαψεύδει κάθε δική της συζήτηση για πώληση συμμετοχής αν και τονίζει ότι ”δεν είναι σε θέση να σχολιάσει το περιεχόμενο των σχετικών δημοσιευμάτων στην έκταση που αφορούν σε φερόμενες προθέσεις ή ενέργειες μετόχων της”.

Χθες το euro2day.gr μετέδωσε τις πληροφορίες για στρατηγική προσέγγιση των εταιριών Infoquest με τη Unisystems.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v