Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: ”Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της Suez”

”Η εταιρία δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις προθέσεις του ομίλου”, αναφέρει η ΕΥΑΘ σε ανακοίνωσή της αναφορικά με δημοσιεύματα της 26ης Ιουλίου 2006 του ηλεκτρονικού Τύπου, και συγκεκριμένα περί ”απόκτησης μειοψηφικού ποσοστού από τον πολυεθνικό όμιλο SUEZ GROUP στην ΕΥΑΘ Α.Ε.”.

ΕΥΑΘ: ”Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της Suez”
”Η εταιρία δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις προθέσεις του ομίλου”, αναφέρει η ΕΥΑΘ σε ανακοίνωσή της αναφορικά με δημοσιεύματα της 26ης Ιουλίου 2006 του ηλεκτρονικού Τύπου, και συγκεκριμένα περί ”απόκτησης μειοψηφικού ποσοστού από τον πολυεθνικό όμιλο Suez Group στην ΕΥΑΘ Α.Ε.”, τονίζοντας ότι οι μετοχές της εταιρίας είναι ελεύθερα διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.



Επίσης, αναφέρει οτι η επίσκεψη στην εταιρία στελεχών της Suez Group στις 17-7-2006, είχε ανακοινωθεί από την ΕΥΑΘ Α.Ε. από 29-6-2006 μέσω του ΗΔΤ του Χ.Α.

Κατά την επίσκεψη αυτή, σημειώνεται στην ανακοίνωση, έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων, σε εξαιρετικό κλίμα, σχετικά με

(α) την πιθανότητα στρατηγικής συνεργασίας σε έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,

(β) την υποβοήθηση της ΕΥΑΘ Α.Ε. (σύνταξη κοινής έκθεσης) στην προσπάθεια αναδιάρθρωσης και βελτίωσης της καθημερινής της λειτουργίας και

(γ) τη μεταφορά τεχνογνωσίας από τον όμιλο Suez Group στην ΕΥΑΘ Α.Ε. Στα θέματα αυτά ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ΕΥΑΘ Α.Ε. και Suez Group συνεχίζονται, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, επισημαίνεται οτι ο εκσυγχρονισμός του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας και του οργανογράμματος της εταιρίας είχε γνωστοποιηθεί μέσω του d/ντος sυμβούλου κ. Σκόδρα κατά τη διάρκεια της ετήσιας tακτικής gενικής sυνέλευσης των μετόχων στις 28-6-2006 και βρίσκεται στο στάδιο της σύνταξης. Εκ μέρους δε της διοίκησης της εταιρίας είναι επιθυμητή και η συναίνεση των εργαζομένων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v