Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Νέες εξελίξεις στο διαγωνισμό για τερματικά

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις όλων των συμμετεχόντων στο μεγάλο διαγωνισμό για την τεχνολογική αναβάθμιση του εξοπλισμού του ΟΠΑΠ, ενω σήμερα ανακοινώθηκε η ανασυγκρότηση της επιτροπής κατόπιν και της παραίτησης του προέδρου και ενός μέλους της.

ΟΠΑΠ: Νέες εξελίξεις στο διαγωνισμό για τερματικά
Με σημαντικές εξελίξεις, αλλά και απρόβλεπτα εκτυλίσσεται ο διαγωνισμός για την τεχνολογική αναβάθμιση του εξοπλισμού του ΟΠΑΠ.

Μόλις χθες το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού ενέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης, με το οποίο απορρίπτονται οι ενστάσεις όλων των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό και θα προχωρήσει η διαδικασία της τεχνικής αξιολόγησης.

Από την άλλη πλευρά, σήμερα γνωστοποιήθηκε ότι παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και μέλος της επιτροπής, με αποτέλεσμα την άμεση αντικατάστασή τους προκειμένου να προχωρήσει το έργο με την ανασυγκροτημένη σύνθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραιτηθέντες επικαλέστηκαν φόρτο εργασίας και επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ από την πλευρά του ΟΠΑΠ (το euro2day επικοινώνησε τόσο με τον πρόεδρο του οργανισμού κ. Κωστάκο όσο και με το διευθύνοντα σύμβουλο κ. Νειάδα) δεν υπήρξε κανένα περαιτέρω σχόλιο σε σχέση με τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ αναφέρει τα εξής:

Την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του δημίσου διεθνούς διαγωνισμού ”Προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση μηχανογραφικού εξοπλισμού κέντρων και τερματικών καθώς και υποστηρικτικού εξοπλισμού και υπηρεσιών” ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ μετά την απώλεια του μέλους Ε. Στεργιόπουλου και τις παραιτήσεις του προέδρου της επιτροπής Π. Τσανάκα και του μέλους Π. Μαραγκού.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΟΠΑΠ κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την ανασυγκρότηση της επιτροπής για τη συνέχιση του διαγωνισμού ως ακολούθως:

1. Κωνσταντίνος Μπουζάκης, καθηγητής Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Πολυτεχνικής Σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος (ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει τη θέση του προέδρου της επιτροπής).

2. Ιωάννης Κοντολέων, καθηγητής Ηλεκτρονικής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος.

3. Νικόλαος Κρικέλης, καθηγητής Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μέλος.

4. Δρακούλης Μαρτάκος, αναπληρωτής καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

5. Μαρία Νικολαΐδου, επίκουρος καθηγήτρια Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος.

6. Παναγιώτης Κουτσόπετρας, διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού ΟΠΑΠ Α.Ε., μέλος.

7. Παναγιώτης Πιπής, γενικός διευθυντής Πληροφορικής και Επιχειρησιακής Έρευνας και Ανάπτυξης ΟΠΑΠ Α.Ε., μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v